Contacteer ons

Algemeen

Jan Roos voelt zich bedonderd door ‘valse’ Patty Brard

Gepubliceerd

op

Jan Roos vindt het jammer dat Patty Brard de avond na hun Clubhouse-verzoening alsnog een sneer aan hem heeft uitgedeeld. “Wat een onaardig veenlijk zeg, godskelere”, briest hij.

Al maandenlang wordt Patty Brard gebasht door Jan Roos in de online kijkcijferhit die hij met Dennis Schouten maakt: RoddelPraat. Ze hebben een rubriekje waarin Patty tot op het bot wordt beledigd: Patty, Patty, Patty. Afgelopen weekend gebeurde wat voor onmogelijk werd gehouden: een verzoening tussen Jan en Patty.

Sneer van Patty

Een stomdronken Jan liet zich een halfuur lang lovend uit over Patty in een zogenoemde ‘room’ op het sociale medium Clubhouse. Een avond later riep Patty in Shownieuws dat drank meer kapotmaakt dan je lief hebt. Dat vindt Jan niet leuk, laat hij nu weten in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Jan begrijpt er niets van. “Wel jammer. Ik heb het geprobeerd. Ik heb mijn hand uitgestoken, reach out and touch, en de volgende dag zet je me bij het grofvuil. Jammer, dat had ik niet verwacht.

Patty, Patty, Patty

Dennis Schouten: “Wat moeten we dan nu doen met ons rubriekje?”

Jan: “Nou, daar gaan we gewoon mee door. Wat een onaardig veenlijk zeg, godskelere.”

Dennis: “Maar je hebt toch je moment gehad met Patty.”

Jan: “Ik deed aardig, zij deed aardig terug en de volgende dag doet ze niet meer aardig. Nou, daar ben ik helemaal klaar mee. Patty, Patty, Patty blijft gewoon bij ons in de show.”

RoddelPraat

De nieuwste RoddelPraat:

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending