Contacteer ons

Algemeen

Eva Jinek krijgt flinke sneer van bromsnor Johan Derksen: ‘Vieze Eva!’

Gepubliceerd

op

Eva Jinek krijgt een flinke draai om haar oren van Johan Derksen. Hij vindt het onsmakelijk dat ze na haar negen maanden durende vakantie blasé terugkeerde met een special over Peter R. de Vries.

De afgelopen negen maanden heeft Eva Jinek vrijwel niets uitgevoerd. Ze was lekker vakantie aan het vieren van haar miljoenensalaris bij RTL 4. Tijdens de moordaanslag op Peter R. de Vries en de weken erna nam een vervanger de honneurs waar. Maar toen ze vorige week terugkeerde op de buis, ging ze toch nog even met het onderwerp aan de haal.

Vieze Eva
Eva kwam met een hele special over Peter R. en dat leverde haar felle kritiek op van zendercollega Rob Goossens. Hij vindt het ‘gewoon een beetje vies‘ van de talkshowdiva. “Ze is zo lang weggeweest en nu denkt ze: ik ga tóch nog eventjes mee in die golf en nog even wat kijkers pakken, of zoiets. (…) Het voelde gewoon een beetje vies voor mij.”

En daar sluit Johan Derksen zich nu volledig bij aan. Hij heeft in de afgelopen week met afgrijzen gekeken naar de Peter R. de Vries-specials van zowel Jinek als de nieuwe talkshow Khalid & Sophie, vertelde hij gisteren in Veronica Inside.

Lijkenpikkerij
Het is walgelijk, aldus Johan. “Je hebt eerst Jinek die dan teksten over Peter R. de Vries heeft uit een low-budget-film, van: ‘We missen Peter aan tafel.’ Als je dat vindt, is het oprecht, maar daar moet je niet mee koketteren. En een dag later zie ik Khalid die een hele uitzending aan zijn vriend Peter R. de Vries wijdt.”

Hij vervolgt: “Wij weten hoe aangeslagen wij die avond dat het gebeurde waren, maar ik vind dit op lijkenpikkerij gaan lijken. Ik vind het absoluut onsmakelijk. Over de rug van Peter R. de Vries moeten er kijkcijfers gegenereerd worden. Ze moeten zich doodschamen.”

Fragment
Het fragment waarin Johan kritiek uit op Eva:

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending