Contacteer ons

Algemeen

Zeer agressieve Ron Brandsteder rijdt levensgevaarlijk in op cameraploeg

Gepubliceerd

op

Presentator Ron Brandsteder heeft zich afgelopen vrijdag van zijn slechtste kant laten zien. Hij kwam aanraden op het media park in Hilversum in zijn peperdure Bentley om een programma op te nemen op NPO Radio-5. Op het parkeerterrein werd hij gehinderd door een cameraploeg van NPO 3FM.

Wijnand Speelman
Radiopresentator Wijnand Speelman was buiten aan het jeu-de-boulen met stoelen. Misschien een beetje een dom spelletje, maar dat maakt niet uit. Ron kwam aanrijden en had duidelijk geen zin om even te wachten op zijn collega. Hij besloot het gaspedaal extra in te trappen.

Toen de crew van Speelman niet snel genoeg aan de kant ging, stapte de woedende Brandsteder uit en begon nonchalant de stoelen aan de kant te schoppen. Het lijkt een beetje in de familie te zitten. Zoon Rick heeft ook al de nodige opstootjes gehad met vechtpartijen.

Reactie radio-dj
Wijnand Speelman zei er het volgende over: “Er komt een auto aanrijden, een hele dikke, en die herken ik, want dat is de auto van Ron Brandsteder. En die rijdt heel dicht naar ons toe. Zo van: ‘Ik moet er langs’. We zijn bezig, je ziet dat we live bezig zijn. Maar wat doet Ron, en dat vind ik het heftige, die gaat gewoon gas geven. Zo van: ‘Ik rij door’.”

“Hij stapt uit zijn auto en schopt zo die stoelen aan de zijkant zonder iets te zeggen. Hij stapt weer in zijn auto en rijdt door naar zijn parkeerplaats. Ik verwacht dat wij deze week een bericht krijgen van Radio 5 met een excuses van Ron Brandsteder daarin.”

Nu wil Brandsteder niet in de media reageren op zijn agressieve bedrag: “We hebben Ron natuurlijk even gebeld, maar nog niet kunnen bereiken, dus die excuses zijn vooralsnog niet gemaakt aan 3FM”, werd er duidelijk gezegd tijdens de uitzending van RTL Boulevard.

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending