Contacteer ons

Algemeen

Dít is de keiharde verklaring voor het blauwe oog van Merel in GTST

Gepubliceerd

op

Kijkers van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ hoeven niet gek op te kijken als actrice Sophie Bouquet de komende weken met een blauw oog te zien is in de serie. De 19-jarige heeft namelijk een klein ongelukje gehad. “Nu gaat het wel weer de goede kant op”, vertelt haar soapzusje Noa Zwan (16) in de officiële podcast van ‘GTST’.

“Op een gegeven moment moesten ze het met make-up nog erger maken om het net zo blauw te maken als aan het begin”

Het komt geregeld voor dat de schrijvers van Goede Tijden flink op de proef worden gesteld omdat er bijvoorbeeld iemand zwanger is, maar haar karakter net een baby heeft gekregen in de serie. Neem actrice Marly van der Velden. Haar personage loopt al een tijdje niet meer rond in Meerdijk omdat de actrice onlangs bevallen is van haar derde kindje.

De schrijvers moesten wel een reden bedenken om haar op tijd met zwangerschapsverlof te kunnen sturen en daarom vertrok Nina samen met Bing en hun kinderen naar Indonesië. In het geval van Sophie ligt het net even anders. De schrijvers besloten haar blauwe oog te omarmen.

In de serie wordt duidelijk dat Merel tijdens het voetballen een elleboog in haar gezicht heeft gekregen, iets wat niet ver van de waarheid ligt. In GTST de Podcast vertellen haar soapmoeder en -zus Tamara Brinkman en Noa Zwan dat Sophie inderdaad een elleboog in haar gezicht heeft gekregen, maar tijdens het korfballen. En dat was vooral voor de visagisten een flinke klus, aldus Tamara.

“Het was een hele uitdaging om het in de serie een beetje continu te houden. Je draait namelijk scènes door elkaar heen, en zo’n blauw oog verandert natuurlijk elke dag van kleur”, aldus de actrice. “Op een gegeven moment moesten ze het met make-up nog erger maken om het net zo blauw te maken als aan het begin.”

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending