Contacteer ons

Algemeen

Erica Terpstra bevestigt haar wangedrag: ‘Ik was heel boos bij Humberto Tan!’

Gepubliceerd

op

Erica Terpstra bevestigt dat ze zich heeft misdragen achter de schermen bij Humberto Tan. Ze was woest omdat zijn studio niet rolstoelvriendelijk is. “Ik werd gewoon echt een beetje boos.”

Als de camera’s aanstaan doet Erica Terpstra altijd net alsof ze een soort positiviteitsgoeroe is, maar achter de schermen bij de talkshow van Humberto Tan heeft ze zich van een heel andere kant laten zien. Dennis Schouten, die ook te gast was bij Humberto, heeft daarover uit de school geklapt. En Erica kan niet anders dan het bevestigen.

Woeste Erica
Erica erkent bij RTL Boulevard dat ze woest was. “Ik hoorde vlak voor de opname: ‘Goh, we kunnen met je rolstoel niet op het podium, dus misschien moet je ergens anders worden gepositioneerd.’ Dat was zó’n teleurstelling en dan blijkt dat je daar toch nog niet de humor van in kan zien. In tegendeel. Ik werd gewoon echt een beetje boos.”

Klopt het dat ze iedereen verrot heeft gescholden? “Ik was gewoon not amused. Ik heb wel gezegd: ‘Ja, jongens, ik ga daar niet zitten in dat hoekje. Dat doe ik niet.’”

Somber
Door haar operaties heeft Erica nou eenmaal een zware periode achter de rug, zo verontschuldigt ze zich. “Dan zie je ook hoe kwetsbaar je bent en hoe weinig je kan hebben als iets helemaal tegenzit. 24 uur per dag heb je geen regie meer over je eigen leven. Op een gegeven ogenblik was ik zó somber dat ik bijna niet meer ophield met huilen.”

“Ik ben blij dat het nu weer de goede kant op gaat. Ik kan echt zeggen: het duurt nog een poosje, maar ik mag weer naar buiten, ik kan weer naar buiten, ik ga weer naar de fysiotherapie en ik voel me helemaal top.”

Respectloos
RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland vindt het respectloos dat Dennis Erica heeft ontmaskerd. “Ik vind het vrij respectloos van Dennis Schouten dat als een vrouw van 78 daar nog niet zo gelukkig mee is – wat ik me heel goed kan voorstellen – om haar dan een wijf te noemen… Dat gaat mij echt een stapje te ver.”

Collega Marc van der Linden: “Maar: respect en Dennis Schouten?”

Bridget: “Ja, misschien is dat ook helemaal geen combinatie die lekker gaat. Daar heb jij weer gelijk in, Marc.”

Nep
Tja, heel respectvol is Dennis niet geweest over de 78-jarige Erica, maar iedereen de huid vol schelden achter de schermen van Humberto is nou ook niet bepaald respectvol.

Wat Dennis vooral heeft gedaan is weer eens aantonen hoe ongelooflijk nep de tv-wereld is. Erica een positiviteitsgoeroe? Als ze ergens een cameralampje ziet branden, ja.

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending