Contacteer ons

Algemeen

Monique Westenberg openhartig over haar ‘ziekte’

Gepubliceerd

op

Lange tijd dachten Monique Westenberg en André Hazes de ware voor elkaar te zijn. Het stel had destijds een grote (tweede) kinderwens. Maar dat ging niet vanzelf: Monique onderging lange tijd hormoonbehandelingen.

André en Monique zijn er altijd open over geweest dat zwanger raken niet makkelijk ging; de blondine kan moeilijk op de natuurlijke manier zwanger raken. In het ziekenhuis hebben de twee eicellen laten bevruchten, die teruggeplaatst hadden kunnen worden. Een jaar geleden schoven niet onder stoelen of banken dat ze droomden van een broertje of zusje voor Dré.

Behandelingen
Zo ver heeft het niet mogen komen: André is inmiddels gelukkig met Sarah van Soelen. Maar Monique merkt nog steeds de gevolgen van de hormoonbehandelingen die ze destijds onderging. ‘Voor de zomer begon ik met een kuur van cupping en bindweefselmassage op mijn buik en bovenbenen’, begint ze de post. De behandelingen helpen onder meer tegen cellulitis.

Opgezette buik
Maar voor Monique heeft het nog een veel groter voordeel: ‘Door het prikken in mijn buik met hormonen is er littekenweefsel ontstaan, waaraan allemaal verklevingen (vetcellen) zijn gaan ophopen.’ Daardoor had de blondine altijd een opgezette buik. Door de behandelingen zijn het littekenweefsel en de ‘hormoonrommel’ verdwenen. Monique wil deze tip doorgeven aan andere vrouwen die ook hormoonbehandelingen hebben ondergaan en met hetzelfde probleem rondlopen. ‘Ik hoop met deze post een aantal van jullie te bereiken die er iets aan hebben.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending