Contacteer ons

Algemeen

Yvonne Coldeweijer slaat genadeloos hard terug naar vriendin André Hazes

Gepubliceerd

op

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, deinst niet terug voor de juridische dreigementen van André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Ze slaat in een videoreactie keihard terug.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen delen op social media zo’n beetje elke minuut van hun leven, eigenlijk al vanaf het moment dat hij zijn ex Monique Westenberg voor de tweede keer dumpte. Zonder aan haar gevoelens te denken, gooiden en gooien ze werkelijk ál hun geluksmomenten online. En dat zorgt voor flink wat kritiek.

‘Ga lekker van Insta af!’
Veruit hun grootste criticaster is Yvonne Coldeweijer, die in korte tijd de spraakmakendste showbizzwatcher van Nederland is geworden. Ze was dit weekend de eerste die onthulde dat Sarah is opgenomen in een kliniek in Spanje. Ze dacht zelf aan een terugval in haar cocaïneverslaving, maar volgens André’s manager betreft het psychologische bijstand.

Sarah heeft die bijstand onder meer nodig vanwege Yvonne’s kritiek, stelt André’s management. Zwaar overdreven, vindt Yvonne dat. Zij reageeert in haar Popcorn Show: “Weet je? Als het je niet bevalt en je hebt er zo verschrikkelijk veel last van dat je er ‘mediatraining’ voor moet volgen, ga dan lekker van f*cking Instagram af, meid!”

Drie selfies per dag
Zowel André als Sarah vragen zelf om die aandacht, aldus Yvonne. “Niemand heeft jou gevraagd om in de media te treden. Precies f*cking nobody, helemaal niemand niet! Als ik drie selfies zie van jullie samen op een dag, dan is het weinig. Jullie zijn echt de hele dag – vooral jij Sarasoel – van alles over jullie aan het posten. De hele dag!”

Sarah had zich na het dumpen van Monique sowieso gedeisd moeten houden, vindt ze. “Ik had vanaf moment één me heel erg gedeisd gehouden en niets gepost op social media. Volgens mij hebben jullie genoeg geld en je bent met André dus je gaat toch wel beroemd worden. Ik had er een jaartje mee gewacht, puur omdat dat gewoon veel chiquer is.”

Respectloos
Yvonne vindt het een gotspe dat Sarah haar respectloos noemt. Sarah is juist respectloos naar Monique, vindt Yvonne. “Jullie twee gingen er met een gestrekt been in en hebben alleen maar verliefde selfies van jullie twee gepost. Ik krijg er de rillingen van over mijn rug. Er zit een vrouw thuis met een kind. Ze is gedumpt, terwijl ze dacht dat ze ging trouwen.”

Sarah vindt dat vrouwen andere vrouwen moeten steunen. Yvonne: “Girls who support girls? Meid, jij hebt maandenlang met André in bed gelegen, terwijl hij een relatie had. Uiteindelijk is het je gelukt hoor, om het hele gezinnetje kapot te maken. Het is niet alleen jouw schuld hoor (…), maar ga dan niet tegen mij zeggen ‘girls support girls’, meid.”

Popcorn Show
Yvonne gaat – ondanks de juridische dreigementen – gewoon door met het kritisch volgen van André en Sarah. “Weet wel: zolang jullie doorgaan met het opzoeken van media, doe ik dat ook.”

Haar hele videoreactie ziet u onderstaand:

Lees verder

Algemeen

Ron Fresen lijdt aan ongeneeslijke ziekte prostaatkanker

Gepubliceerd

op

Door

Ron Fresen stopt met zijn werk bij de NOS omdat hij ongeneeslijk ziek is. De 62-jarige politiek verslaggever lijdt aan prostaatkanker en wil zijn laatste jaren doorbrengen met familie, zo vertelt hij in een interview met de  Volkskrant.

De verslaggever probeerde zijn ziekte lang geheim te houden, maar dat ging soms lastig, vertelt hij in de krant. Zo werd hij bijna ’ontmaskerd’ door demissionair premier Mark Rutte. „Als ze samen de lift in willen stappen, kijkt de premier hem recht in het gezicht aan. ’Hé Ron, hoe is… uh joh… wat is er met je wenkbrauwen?’ Shit, denkt Fresen, en praat er snel omheen. ’Vast te veel in de zon gezeten…’ Blabla”, luidt de passage in de krant.
Fresen noemt zijn ziekte ’een ingrijpend iets’. Op zijn 47e kampte hij voor het eerst met prostaatkanker, zijn vader overleed eraan op 72-jarige leeftijd. „In het ziekenhuis zeiden ze nog: ’Nee joh, ben je gek, dat kan helemaal niet op jouw leeftijd.’ Maar toen had ik het dus wel, en heb ik me laten opereren. Daarna was de kanker weg”, zo blikt hij terug. In 2018 bleek de kanker te zijn teruggekomen en uitgezaaid te zijn.

Emotioneel
Dankzij de chemokuur die hij onderging, heeft hij nog anderhalf jaar tot twee jaar te leven, aldus de arts. „Bij uitgezaaide prostaatkanker is het een kwestie van rekken en erbij blijven, zo krijg je er hopelijk vijf tot acht jaar bij, en ondertussen proberen daar zo min mogelijk mee bezig te zijn en zo veel mogelijk te genieten van het leven”, zegt Fresen, die hoopt nog heel wat tijd met zijn kleinkind door te brengen. Hij blikt terug op een wandeling met zijn kleinkind door de zon in Den Haag. „En toen dacht ik: als dit de komende jaren nog zo is, dan is dat fantastisch, dat is echt zo ongelooflijk mooi.’’
Per 1 mei legt Fresen zijn werk bij het NOS Journaal van 20.00 uur neer. Zeventien jaar geleden ging hij er aan de slag. Hij is daar nu de vaste politieke duider.

Lees verder

Algemeen

Meer baby Meilandjes op komst? Maxime al aan derde kindje

Gepubliceerd

op

Door

Maxime Meiland is nog maar net bevallen van haar tweede dochter Vivé en denkt nu alweer aan een derde kindje. ,,Nu ik het ervaar met een man naast me, wil ik meer kinderen.”

‘Wereld van verschil’

Toen haar eerste dochter Claire geboren werd, stond Maxime er helemaal alleen voor. Ze kon rekenen op veel steun van haar familie, maar de vader van Claire was niet in beeld.

Gelukkig is dat bij haar tweede dochtertje Vivé wel anders. ,,Ik ervaar het als een wereld van verschil. Omdat ik Claire natuurlijk alleen heb opgevoed. Nu kan ik de simpelste dingen doen, zoals douchen”, legt Maxime uit in weekblad Weekend. ,,Nu kan ik tegen Leroy zeggen: ‘Let jij even op’. Het is dan zó anders, maar net zo leuk weer.”

Gezinsuitbreiding?

Een groter gezin met Leroy ziet Maxime dan ook wel zitten. ,,Ik heb lang gedacht: ik wil twee kinderen, maar nu ik het ervaar met een man naast me, zou ik meer kinderen willen. Ik denk dan aan drie of vier”, vertelt ze enthousiast.

Maxime kan niet wachten tot er meer kleine kinderen in huis lopen. Maar denkt Leroy daar wel hetzelfde over? ,,Nou nu nog niet. Dat snap ik ook wel als je net een baby hebt. Maar we hebben nog de tijd, en als het komt, komt het. Ik ben nu al heel blij met wat ik heb.”

Lees verder

Algemeen

Broer overleden Peter R. de Vries deelt persoonlijke herinneringen

Gepubliceerd

op

Door

Wouter de Vries, broer van Peter R., schoof gisteravond aan bij Johnny de Mol. Samen gingen ze naar het ouderlijk huis van de broers, waar vele jeugdherinneringen werden opgehaald.

Niet alleen in gedachten zijn er vele herinneringen blijven hangen, ook fysieke aandenkens zijn in het huis te vinden. Op een muurtje in het huis hebben de broers ooit hun namen gegraveerd. ‘Het is een muurtje waar ik eens in de zoveel jaar gewoon nog kom kijken. Ik ben opa inmiddels en heb twee kleinzonen. De oudste is acht en die vindt het ook altijd geweldig om naar het muurtje te gaan.’

Jeugd

De muur was dan ook een belangrijk aspect na het overlijden van Peter. ‘Toen Peter overleden is, ben ik hier ook een keer stilletjes naartoe gereden. Hier komt de herinnering boven. In feite hoor ik de klanken hier weer, ik zie ons bij wijze van spreken hier nog de voetbal hooghouden.’

Competitie

Door het zien van het muurtje komen ook andere aspecten uit zijn jeugd terug. Zo gingen Wouter en Peter op hun vijftiende samen werken, in een grote springstoffenfabriek in Muiden. ‘In de zomervakantie gingen we centen verdienen, en we werden niet gespaard. We werden echt gebuffeld. Het was in die tijd fysiek heel zwaar werk’, vertelt hij daarover. ‘De arbo-wetgeving heeft die stempel inmiddels wel gedrukt ten goede van het werk. Peter en ik waren ook nog broers, dus er was ook een beetje competitie tegen elkaar.’

Peter

Natuurlijk kan de uitvaart van Peter R. afgelopen zomer niet ontbreken. ‘Ik heb er al het een en ander over gezegd en dat koester ik ook. Het was een prachtige ochtend.’ Ook vertelt hij waarom de familie hem gewoon aanspreekt als Peter en niet Peter R. ‘In ons gezin kennen wij Peter. Het was een rustige man en niet zo’n herrieschopper.’

Lees verder

Trending