Contacteer ons

Algemeen

Wilfred Genee flink aangevallen: ‘Jij doet mee aan Hazes-hetze!’

Gepubliceerd

op

Story-baas Guido den Aantrekker vindt dat er in de media een hetze is gevoerd tegen zijn goede vriend André Hazes jr. Daar heeft Wilfred Genee aan bijgedragen, aldus de bladenmaker.

Wilfred Genee spreekt met Guido den Aantrekker in zijn programma op BNR Nieuwsradio. “Je hebt een heel goede band met André Hazes jr. volgens mij”, legt Wilfred hem voor. Guido daarop: “Heel erg. Dat is wel een dingetje voor jou hè? (…) Het is een superaardige jongen met een gouden hart.”

Wilfred als Hazes-basher

André is momenteel al een maand uit de running. “Dat was ook nodig”, aldus Guido. “Hij deed veel te veel. Er werd ook enorm veel gehakt op hem. Ik vond dat er echt sprake was van een Hazes-hetze. Hazes-haat heb ik het zelfs genoemd. Daar heb jij met jouw collega’s bij Veronica-radio ook aardig aan meegewerkt.”

Guido hekelt dat Wilfred en zijn sidekicks zich meermaals kritisch hebben uitgelaten over André. “Jullie waren toch ook best wel bezig om hem enorm te bashen, zeker als ik er was. Dan kreeg ik er ook flink van langs.”

Wilfred: “Maar het was niet zo zeer bashen volgens mij.”

Guido: “Nou, dat vond ik wel.”

‘Hij lokt het zelf uit!’

Wilfred vindt dat André de negatieve aandacht zelf uitlokt. “Ik vind dat als je zóveel de publiciteit zoekt en zó onhandig de publiciteit zoekt…”

Guido: “Maar hoezo onhandig? De publiciteit zoekt hém. Dat vind ik wat anders.”

Wilfred: “Nou, al die dingen op Instagram toch niet? En al die filmpjes die hij zelf post!”

Guido: “Maar luister, Wilfred, ik weet niet hoe lang het geleden is dat jij echt ontzettend verliefd was op jouw vrouw Lili…”

Wilfred: “Maar op dat moment voel ik niet de behoefte om dat allemaal te gaan posten.”

‘Hij is zó gelukkig!’

Het is logisch dat André wel zijn hele privéleven online gooit, vindt Guido. “Hij is een artiest. Hij is de meest besproken artiest van Nederland en heeft een fanbase die zó groot is. De mensen willen dat graag zien. Hij is zó gelukkig met Sarah. Dan mag je dat toch ook laten zien aan de buitenwereld? Als mensen dat vervelend vinden, kijk dan gewoon niet.”

Wilfred: “Dat is wel waar, maar hij ging terug naar zijn eerste vrouw, waarmee hij wilde trouwen.”

Guido: “Dat had hij ook niet moeten doen. Maar ja, zo is hij dan ook weer. Hij wilde haar toch niet laten zitten. Hij had haar net ten huwelijk gevraagd.”

En plein public

Wilfred: “Ja, maar dan krijg je toch wel een effect dat mensen er wat van vinden? Zeker als je het zo en plein public doet en je huwelijksaanzoek publiceert. Dan krijg je daar toch reacties op? Ik verbaas me er een beetje over dat jij daar zo verbaasd over bent dat daar zoveel reacties op komen.”

Guido: “Nee, en ik heb ook heus wel eens een gesprek met hem erover gehad of hij dat nou allemaal wel zo moet doen. Hij is ontzettend spontaan en eerlijk. Dat is zijn handicap. Iedereen die hem iets vraagt krijgt antwoord en ik denk dat het heel verstandig is dat hij even de luwte opzoekt.”

Lees verder

Algemeen

Is André Hazes jr. weer opgeknapt? ‘Nee, het gaat heel erg slecht’

Gepubliceerd

op

Door

Het is nog steeds behoorlijk stil rondom André Hazes jr. Is hij inmiddels weer opgeknapt na het afkicken van al zijn verslavingen? Nee, zegt Farja Farvardin. “Ik weet dat het erg slecht met hem gaat.”

Er is iets gebeurd dat iedereen voor onmogelijk had gehouden: André Hazes jr. is al maandenlang afwezig van sociale media. Gisteren verscheen hij plotseling, van achteren gefilmd, in de stories van zijn ex Monique Westenberg. Ze zaten bij de open haard om samen met hun zoontje een Sinterklaas-liedje te zingen.

‘Het gaat heel slecht’

Betekent dit dat het nu weer beter gaat met André? Is hij inmiddels weer een beetje boven Jan? Nee, zegt showkenner Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry van Rumag TV. “Hij heeft zich teruggetrokken van alles, heel slim. Ik heb er zelf ook bewust voor gekozen om minder over hem te delen.”

André moet dringend met rust gelaten worden, adviseert Farja. “Mensen die dichtbij hem staan hebben aan mij verteld dat hij het op dit moment erg zwaar heeft. Ik wil hem die rust dan ook gunnen. Hoe gek dat ook klinkt als Roddelkoning zijnde, maar ik weet dat het erg slecht met hem gaat en voor mij is iemand zijn welzijn veel belangrijker!”

‘Straks doet hij zich iets aan’

Farja heeft er bewust voor gekozen om bijna niets meer over André te melden. “Je wilt niet op je geweten hebben dat iemand zichzelf wat aandoet omdat jij zo nodig views wilt scoren.”

Wat vindt hij van het Sinterklaas-filmpje? “Monique en Andre vieren samen met het gezin Sinterklaas! Dit is nou mooi om te zien! Alles voor je kind. Of zal het gezin weer bij elkaar komen? Oh ik zou hem met rust laten he? Ach dit is alleen maar positief en leuk nieuws.”

‘Gaat top met André!’

De juice-sterren liggen niet helemaal op één lijn wat betreft André. Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, die behoorlijk accuraat is met al haar juice, hoort juist heel andere geluiden.

“Sinds de breuk gaat het weer echt helemaal top met André. Hoe zou dat nou komen hahaha”, schrijft Yvonne, wijzend op André’s breuk met Sarah van Soelen.

Yvonne kondigt aan op vrijdag met een nieuwe juicevideo over André te komen.

Instagram

De posts over André:

Lees verder

Algemeen

Dionne Stax gesloopt door Johan Derksen

Gepubliceerd

op

Door

Dionne Stax krijgt er flink van langs van Johan Derksen. Hij haalt keihard uit naar de nieuwste aanwinst van Omroep MAX. “Ze is een robotje zonder charisma”, klinkt het meedogenloos.

De tv-carrière van Dionne Stax is nooit echt tot bloei gekomen. Sterker nog: met haar transfer naar Omroep MAX lijkt die zelfs al in de eindfase beland te zijn. Ze is dan ook vlees noch vis, vindt Johan Derksen. “Ze hoeft van mij niet van televisie af, hoor, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn”, zegt hij in de nieuwste Veronica Superguide.

Zwak voor Dionne

Johan is niet zo onder de indruk van Dionne’s transfer. “Die Jan Slagter van MAX heeft een zwak voor haar, dus ze krijgt daar grote shows, maar ik geloof niet dat ze ooit de grote presentatrice gaat worden. Bij MAX past ze wel goed.”

MAX is net zo saai als Dionne, vindt hij. “Je hebt bejaarden zoals ik die nog wat rock-’n-roll in hun bloed hebben, en je hebt de MAX-bejaarden die met een caravan naar de Veluwe gaan. Eigenlijk is Dionne Stax daar de jonge versie van.”

Robotje zonder charisma

Dionne denkt vast dat ze het ‘helemaal gemaakt’ heeft nu ze bij hitomroep MAX zit, denkt Johan, maar hij helpt haar uit die droom. “Dat is niet zo. Ze is een robotje zonder charisma.”

Ze ziet er wel lekker uit, vindt Johan. “Ik wind me enorm op over mensen die een punt maken van haar strakke truitjes. Ze is een mooie meid met kostelijke ti•ten. Dan is het toch omgekeerd seksisme als mensen roepen dat je dat niet mag laten zien?”

Lees verder

Algemeen

‘André Hazes jr. betrapt in bed met Monique Westenberg’

Gepubliceerd

op

Door

André Hazes jr. is sinds de breuk met Sarah van Soelen alweer naar bed geweest met zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg, meldt de goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer.

De komende tijd kan Monique Westenberg haar stoelriemen maar beter stevig vastmaken, want voor je het weet vliegt Sarah van Soelen weer ergens uit de bocht. Het influencersgezichtje van Sarah staat vast op ontploffen nu Yvonne Coldeweijer de laatste geruchten in de Hazes-saga serveert: hij zou alweer naar bed zijn geweest met Monique.

In bed bij Monique

Het is volgens showbizzhyena Yvonne serieus. “Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion – en niet uit de omgeving van Mo, want zij wil nog helemaal niet dat iemand dit weet – en ik weet gewoon zeker dat het waar is: André heeft z’n best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen.”

André’s wens om weer terug te keren in de armen van Monique is langzaam aan het uitkomen, weet Yvonne. “Het is gelukt: André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique”, zegt ze op haar kanaal Life of Yvonne.

‘Ze hebben al geketst!’

Ook de showbizzwatchers van Rumags RoddelLoog weten het zeker. “Zouden ze al s°ks hebben gehad denk je?”, vraagt Farja Farvardin (FawryNotSawry) zich af in de nieuwste aflevering.

Zijn co-host René Watzema daarop: “Natuurlijk hebben ze s°ks gehad! Ach, natuurlijk doe je dat.”

Farja: “Ik wens ze heel veel geluk samen. Het zou heel mooi zijn en misschien kunnen we met kerst weer een mooie gezinsfoto krijgen dat ze weer bij elkaar zijn. En ik denk dat Sarah gillend gek gaat worden.”

‘Gaat goed met André!’

Yvonne stelt dat het top gaat met André. “Het gaat best wel goed met André. Hij heeft het licht gezien. Hij is gewoon helemaal gestopt met drank en drugs. Helemaal. Dat is gewoon echt heel erg knap. André heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terugwil.”

Momenteel is André volop de gezinsman aan het spelen, weet Yvonne. “Hij is nu op dit moment bijna dagelijks bij Monique en kleine Dreetje over de vloer. Hij bloeit weer helemaal op, maar tegelijkertijd heeft hij aangegeven dat hij eigenlijk niet meer wil optreden.”

Troetelbeertje

André was toch klaar met Monique? “Hij zit voor drie redenen daar. Ik denk Monique, zijn kind en zijn verslaving”, zegt René van de RoddelLoog.

Farja: “Want bij Monique gebruikt hij niet?”

René: “Ja. Kijk, ik denk bij een Sara van Soel, die natuurlijk ook gewoon… Nou ja, dat weet ik eigenlijk niet, dat is een aanname. Maar Monique is een lekker stabiel vrouwtje met een kind, een huisje, die doet gewoon lekker d’r dingetjes en zit ’s avonds thuis op de bank met een kind.”

Farja: “Dat heeft hij gewoon nodig. Maar aan de ene kant denk ik: Monique, zou je dat wel weer willen doen?”

René: “Natuurlijk Moniqueje, lekker kroelen met je troetelbeertje André.”

Lees verder

Trending