Contacteer ons

Sport

Hè bah, wat een voorspelling: Haal dikke jas maar vast uit de kast: winterweer op komst

Gepubliceerd

op

De winter komt eraan: volgens Weer.nl zouden tegen het einde van volgende week de eerste winterse buien wel eens kunnen vallen.
We krijgen volgende week te maken met koude lucht afkomstig uit het poolgebied. In tegenstelling tot de afgelopen vijf jaar is dat momenteel al bijna dichtgevroren. De bovenlucht is daardoor erg koud voor eind november en in Scandinavië wintert het daardoor al goed. Noordelijke winden brengen met een sterk golvende straalstroom, een zeer sterke wind op 9 á 10 kilometer hoogte, de eerste golf koude lucht maandag onze kant op. Donderdag volgt een tweede golf koude lucht.

Vorst
Maandag kelderen de temperaturen in ons land flink en kan het ’s nachts op veel plekken mogelijk enkele graden vriezen. Dinsdag overdag zou het slechts enkele graden boven nul kunnen worden. Vrijdag kan de volgende nog koudere golf regen- en hagelbuien aan zee met zich meebrengen en landinwaarts mogelijk (natte) sneeuw. Ook dan is er vooral verder in het binnenland kans op nachtvorst, overdag wordt het tussen de 4 en 7 graden.
Of de winter doorzet valt nog te bezien, maar het weerbureau noemt de voortekenen „veelbelovend.” De huidige sterk golvende straalstroom lijkt namelijk op die van november 1962 en 2010. 1962 ging de boeken in als één van de strengste ooit en in 2010 sneeuwde het bijna iedere dag in december. Dat leverde dat jaar ook een witte kerst op.

Lees verder

Sport

Zien: Gesprek over trio’s en SM zorgt voor SM-nacht in Lang Leve de Liefde!

Gepubliceerd

op

Door

Lang Leve de Liefde is natuurlijk een prachtig programma om te zien Singles worden in dit programma een handje geholpen in het vinden van een leuke partner. Aan de hand van jouw wensen gaan de programmamakers opzoek naar een passende date voor jou. Wanneer het programma een date heeft gevonden die volgens hén goed uit kan pakken begint het avontuur. Je komt met een onbekend persoon minstens 24 uur in een luxe villa te zitten. In deze 24 uur kun je elkaar leren kennen, een drankje doen en met elkaar in de hottub springen. Een combinatie van drankjes en de hottub zorgt vaak voor interessante gesprekken. In de volgende date zien we een date van Rebecca en Henk. Het gesprek loopt al gauw uit op ‘Wat zou jij nog in bed willen uitproberen?’

Verhit gesprek zorgt voor wilde nacht in Lang Leve de Liefde

Rebecca meldt aan Henk dat ze al behoorlijk wat heeft uitgeprobeerd heeft in bed. SM-spelletjes en vastbinden is niets nieuws voor de 23-jarige Rebecca. Als ze h iets nieuws zou willen uitproberen dan zou dat toch wel een trio zijn, met een andere man erbij. Henk heeft dat liever niet, die wil er een andere vrouw bij. Eigenlijk de eeuwenoude discussie tussen man en vrouw wanneer het op trio’s aankomt. De twee besluiten samen te gaan slapen in één bed. Echter is het hoofd van Henk nogal op hol geslagen door het gesprek dat hij eerder gevoerd heeft met Rebecca. Henk heeft een fijne droom zo te horen. Gesprek over fantasieën en de bed-actie vanaf 3:08!

Lees verder

Sport

De Meilandjes nemen een drastisch besluit

Gepubliceerd

op

Door

Opnieuw een flinke domper voor Martien en Erica Meiland. Het chateau in Frankrijk is nog altijd niet verkocht en daarom hebben ze een drastisch besluit moeten nemen. Ze hebben de vraagprijs opnieuw verlaagd, wat betekent dat ze in totaal al een half miljoen zijn gedaald…

1,25 miljoen

Het bekende kasteel van de Meilandjes, Chateau Marillaux, staat al sinds juni vorig jaar te koop. Het werd toen te koop gezet voor een vraagprijs van 1,25 miljoen euro, maar al snel kwam de familie erachter dat het chateau nooit voor die prijs verkocht zou worden. Niet lang daarna verlaagden ze de prijs naar net onder de miljoen, 998.000 euro.

Maar ook voor deze prijs kwam er geen koper. Martien liet destijds wel weten dat er een aantal potentiële kopers zich hadden gemeld en in een eerder seizoen van Chateau Meiland leek het er zelfs op dat de verkoop rond was. Maar de Nederlandse koper bleek positief getest te zijn op corona, waardoor de notarisafspraak niet door kon gaan. Erica beweerde toen dat uitstel geen afstel betekende. Toch haakte de koper af.

Drastisch besluit

Omdat er sindsdien ook geen andere potentiële kopers zich hebben gemeld, heeft de familie een drastisch besluit moeten nemen. Ze hebben opnieuw de vraagprijs met tonnen verlaagd naar 795.000 euro, zo laat Erica aan Shownieuws weten. Dat betekent dat ze in totaal bijna een half miljoen in prijs zijn gedaald.

Het chateau lijkt een blok aan hun been te zijn en de Meilandjes lijken niet van plan om ooit nog terug te keren naar Frankrijk. In januari 2020 zijn ze namelijk al uitgeschreven bij de Franse Kamer van Koophandel. Volgens BekendeBuren schatten lokale makelaren het chateau op een prijs van vijf of zes ton, dus het is nog maar de vraag of de familie het chateau ooit verkocht krijgt.

Lees verder

Sport

Ruud Gullits grote zorgen om goede vriend René van der Gijp (60): ‘Hij is zwaarmoedig’

Gepubliceerd

op

Door

De band tussen Ruud Gullit (59) en René van der Gijp (60) is heel hecht. In hun jonge jaren als topvoetballers bij PSV en het Nederlands elftal waren Ruud en René gezworen kameraden en vaste kamergenoten, die samen het nodige meemaakten.

René vertelde in zijn boek De wereld volgens Gijp dat hij ooit bij Ruud in Italië te gast was. Volgens René zag Ruud toen een geest in zijn huis en wees hij René daar opgewonden op. Geconfronteerd met die anekdote vertelde Ruud op zijn beurt dat er niets van klopte, dat hij nog nooit in zijn leven een geest gezien heeft, en dat René’s verhalen überhaupt met een korrel zout moeten worden genomen. Wel was Ruud te gast op René’s bruiloft vorig jaar, van ruzie lijkt dus geen sprake. Hoe zit het nu tussen de mannen? ‘René en ik zijn precies het tegenovergestelde van elkaar,’ vertelt Ruud aan Story. ‘We zijn tegenpolen en daarom hou ik ook van hem. Ik denk dat als René meer was geweest zoals ik ben, hij meer uit zijn talent had kunnen halen dan hij nu heeft gedaan. Bij PSV heb ik een beetje over hem gewaakt als aanvoerder van het team. Hij had namelijk nogal wat aanvaringen met mensen. Dat bewonder ik ook in hem: zijn vrije geest. Maar ik weet ook hoe moeilijk hij het heeft.’

Lees verder

Trending

Spring naar toolbar