Contacteer ons

Algemeen

Angela de Jong begint zich te ergeren aan Meilandjes

Gepubliceerd

op

Angela de Jong was lange tijd een groot fan van de Meilandjes, maar inmiddels begint ze zich een beetje aan de steenrijke tv-familie te ergeren. “Dat gekláág!”, verzucht de opiniediva van het AD.

Nog altijd kijkt Angela de Jong graag naar Chateau Meiland. “Ik kijk ze nog steeds en ik vind ze over het algemeen – als ik gewoon televisie wil kijken voor de lol – nog best leuk”, zegt ze in de mediapodcast van de krant. “Het enige wat me wel opvalt en daar hoor ik meer mensen over in mijn omgeving…”

Klagende Meilandjes

Een collega van Angela: “Maxime Meiland?”

Zij daarop: “Nou, ook. Die roept natuurlijk wel een hoop weerstand op, maar goed: is soms ook best wel grappig. Maar wat dan? Het geklaag. Je had net ook een fragment van: ‘Oh, er staan mensen voor de deur! Oh, er staat pers! Oh, het is zo warm op Curaçao! Oh, het is zo warm op Tenerife!’”

Klaar met de familie

De Meilandjes moeten zich realiseren dat ze zich in een luxepositie bevinden, aldus Angela. “Die mensen hebben tegenwoordig over niets te klagen en dat hebben ze helemaal eerlijk zelf verdiend, hartstikke goed, maar dat je loopt te klagen over het feit dat je zo bekend bent en daar af en toe last van hebt, vind ik niet helemaal…”

“Ik denk dat er nog steeds heel veel mensen kijken omdat er niet zo heel veel anders is en het gewoon een leuk uurtje is, maar als er wat anders komt dan zijn ze toch gauw klaar met de familie ben ik bang.”

Harken

Angela vreest dat er Meiland-moeheid gaat ontstaan. “De Meilandjes waren leuk omdat het de Meilandjes waren en het relatief nieuw was. Nu is het gewoon elke keer weer hetzelfde. Ik snap dat ze doorgaan, want er kijken nog steeds 900 duizend of een miljoen mensen, dus ze zouden gek zijn als ze het niet doen.”

“Die mensen denken: we zijn misschien vijf jaar populair, dus we moeten nu harken wat er te harken valt. Maar ik snap van de zender niet dat ze niet iets zorgvuldiger met die mensen omgaan.”

Lees verder

Algemeen

André Hazes betrapt ex Monique Westenberg met een ander in bed

Gepubliceerd

op

Door

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten.

In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde. Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed
Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Lees verder

Algemeen

Ali B verstoort brutaal buitenlandse verslaggever op live-televisie!

Gepubliceerd

op

Door

Ali B is sinds de BOOS-video van Tim Hofman over The Voice dagelijks onderwerp van gesprek. De rapper heeft verschillende aanklachten aan zijn broek hangen die serieuze gevolgen hebben. Niet alleen gevolgen voor zijn carrière, maar ook voor de rest van zijn leven. Dit natuurlijk alleen wanneer de rechtbank zal oordelen dat de rapper zich schuldig gemaakt heeft aan de gedane beweringen. Wat de uitspraak ook zal zijn, de carrière van de rapper en zakenman zal er voorgoed anders uitzien. Veel mensen zullen namelijk geen zaken meer willen doen met de ondernemer, wat de uitspraak ook zal zijn.

Ook zal hij hoogstwaarschijnlijk nooit meer bij een televisieprogramma terecht kunnen, wat de uitspraak ook zal zijn. Daarnaast zijn vriendschappen inmiddels al voorgoed verbroken, te zien uit de vele statements van vele bekende Nederlanders. Veel mensen hebben al een kant gekozen.

Ali B vol in beeld!

Daarbij worden er talloze grappen over de rapper gemaakt en zijn er onwijs veel memes te vinden op het internet. Een beetje grappen maken in het nadeel van de dader is natuurlijk nooit verkeerd, als het maar niet té ver gaat. Wie zo nu en dan op Twitter of Instagram aan het kijken is heeft er vast al genoeg gezien. Maar de mooiste is toch wel de onderstaande video waarin degene die de video plaatst nog even aankaart dat de rapper hier géén make-up op heeft. Ali verstoort hier wel héél bruut een verslaggever, live op televisie:

Lees verder

Algemeen

Zieke Jeroen Rietbergen GEWEIGERD in VS EN uitgeweken naar vakantieoord Bonaire

Gepubliceerd

op

Door

Jeroen Rietbergen wil aan zijn seksverslaving werken. In de VS. Hij zou verblijven in een kliniek in Tennessee. Maar het gerucht gaat dat de ex van Linda de Mol NIET WELKOM was in de VS en is uitgeweken…

Jeroen Rietbergen werd gefotografeerd op Atlanta International Airport. vanwaar hij een vlucht zou hebben genomen naar Nashville. Maar volgens Reality FBI is het zo ver nooit gekomen. Rietbergen zou op Bonaire zitten, hier zou hij door diverse mensen zijn gespot. Jeroen is volgens Reality FBI gesignaleerd bij het Delfins Beach Resort.

Verachtelijk

Bonaire zou geen vrijwillige keuze zijn geweest. Een bron van Reality FBI beweert dat de Amerikaanse autoriteiten de in opspraak geraakte bandleider de toegang tot de VS hebben ontzegd. De VS zijn huiverig voor om mensen toe te laten die worden verdacht van ‘ethisch verdorven of verachtelijk gedrag dat tegen de geldende normen en sentimenten van een gemeenschap ingaat’. Als de bronnen van Reality FBI het bij het juiste eind hebben, dan vinden ze in The States kennelijk dat Rietbergen onder die omschrijving valt.

Ontoelaatbaar

De bandleider van The Voice of Holland zag zijn hele wereld als een kaartenhuis ineenstorten door de uitzending van BOOS. Geconfronteerd met de verklaringen van Voice-kandidaten erkende hij direct dat hij over de schreef is gegaan. ,,Voor mij was meer dan duidelijk dat mijn gedrag richting een aantal personen ontoelaatbaar was geweest.”

Die therapie

Rietbergen verwees hierbij naar een eerder incident uit 2019. ,,De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen. Bij mijn gezin en mijn werkgever ben ik al eerder diep door het stof gegaan, maar bij deze wil ik aan de betreffende vrouwen mijn oprecht gemeende excuses aanbieden voor dingen die ik nooit had mogen doen.” Maar de therapie bleek niet te hebben geholpen. Meerder vermeende slachtoffers meldden zich later bij Tim Hofman.

Gunstige indruk

Volgens zijn advocaat heeft Rietbergen geen strafbare feiten gepleegd, maar er is inmiddels wel aangifte tegen hem gedaan. Rietbergen stapte op bij The Voice, werd ontslagen bij de band van Edwin Evers en de deur gewezen door partner Linda de Mol. Bovendien is heel Nederland van zijn gedrag op de hoogte. Uitwijken naar de VS leek logisch. Even in alle rust bijkomen en wachten tot de mediastorm in Nederland gaat liggen. En met een opname in een kliniek zou Jeroen een gunstige indruk maken als de zaak ooit voor de rechter komt. Mogelijk pakte dát dus anders uit…

Lees verder

Trending