Contacteer ons

Algemeen

Oude TV beelden dus opgedoken waarin Paul de Leeuw kind betast

Gepubliceerd

op

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur nu een tv-fragment uit 1994, waarop te zien is hoe hij een 8-jarig jongetje knuffelt, kust en likt, viral gaat. Dat werd in 2020 besproken in RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Hoewel De Leeuw er alles aan heeft gedaan om het fragment verwijderd te krijgen van internet, is het nu weer boven water komen drijven via een Chileens socials-kanaal. Het leidde tot ophef, maar de berichtgeving over die ophef in Boulevard en Shownieuws, leidt nu tot nóg meer ophef.

De Leeuw wordt nu ook door Nederlandse kijkers door de mangel gehaald op zijn eigen socials. “Ik ben oprecht geshockeerd door het zien van een oude tv-uitzending van jou waarbij je op een ongepaste en intimiderende wijze een kleine jongen meerdere malen aan het kussen bent op zijn wang en in zijn nek terwijl hij dicht tegen je aan op je schoot zit“, zegt de kijker.

En: “Ook al wordt er beweert dat het allemaal gespeeld is, dit hoort niet! We hebben het hier over een minderjarige jongen! Als hij zelf deze beelden nu terugziet, hoe zou hij zich wel niet voelen als het voor mij al ongemakkelijk is om ernaar te kijken??? Neem dan ook je verantwoordelijkheid als een vader van twee kinderen en geef hierover meer duidelijkheid in plaats van de beelden te laten verwijderen.

En ene Marga: “Gatver Paul, vond het destijds al heel raar en zeer ongemakkelijk. Maar waar komt dit filmpje nu opeens vandaan ? ?

BLVD en Show

Wat vonden ze hier in Boulevard en Shownieuws van? Fatima Moreira de Melo: “Het is vergaande humor. Als je nu denkt dat iemand het nog zou doen op tv: dat kan echt niet. Maar toen… Ik herinner het me nog. Dat kon nog!

Presentator Eddy Zoëy: “Dat we dat in 1994 gewoon vonden, staat ook als een paal boven water, want er is nooit echt iemand over gevallen.”

Tv-kenner Rob Goossens: “We zijn preutser geworden met z’n allen. We kijken er nu met heel andere ogen naar dan toen, wat heel raar is.”

Showbizzorakel Luuk Ikink: “Hij wordt voor alles en nog wat uitgemaakt, voor pedofiel voornamelijk. Dat is natuurlijk heel naar om over je te horen. We hebben hem om een reactie gevraagd, maar hij wil hier verder niet op reageren.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Wij kennen Paul de Leeuw en op dat moment had Nederland ook niet door dat het in scène gezet werd, maar toen het werd uitgelegd, dacht je: ja, dat kun je verwachten van Paul de Leeuw. In Chili hebben ze die context niet, want daar klinkt overal het woord pedofiel. Er is in die zeventien jaar wel wat veranderd. Aan kinderen zitten kun je helemaal niet meer maken.

Advocaat Bram Moszkowicz: “Ik zou als ik hem was een soort statement geven.

Het bewuste jongetje uit het fragment is overigens het neefje van Hanneke Groenteman.

De gewraakte beelden:

Lees verder

Algemeen

Foto: Je raadt nóóit wat Nicol Kremers op haar kont heeft laten tatoeëren!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is tegenwoordig helemaal op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. De gevallen Massa is Kassa-ster is naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet door haar ex-vriendje die zo’n 85 miljoen op de bank heeft staan. Echter heeft Nicolleke behoorlijk wat bekendheid in Nederland, en daar heeft ze gebruik van gemaakt. Tegenwoordig kun je namelijk voor twéé tientjes per maand vieze foute kiekjes van Nicol kijken op ‘AlleenFans’. Nu vraag je je natuurlijk af wie er zo gek is om dát te doen. Nou, blijkbaar een heleboel mensen. Nicol heeft naar eigen zeggen al ruim 150.000 euro naar binnen weten te harken met de verkoop van haar foto’s. Aangezien Nicolleke nog maar nét begonnen is gokken we dat dit nog een heleboel meer gaat worden dit jaar.

Nicol Kremers laat tatoeage zetten

Nét na de relatiebreuk met Peter Gillis ging Nicol op TikTok-live namen van kinderen op haar voorhoofd schrijven wanneer ze een bepaald gelbedrag doneerden. Dit varieerde van zo’n 5 euro tot wel 100 euro. Dat leven heeft Nicol inmiddels achter zich gelaten aangezien ze nu heel wat meer verdient met het schieten van foute kiekjes. Echter kan het Nicol niet gek genoeg, ze heeft inmiddels een tatoeage laten zetten op haar achterste. Gezien de video’s die ze ervoor maakte is het vermoedelijk de naam van een fan. Of hier ook voor betaald is durven we je niet te zeggen. Wellicht heeft Peter Gillis wel het hoogste bod uitgebracht en staat hij nu vereeuwigd op het achterwerk van Nicolleke. We vermoeden dat we de ‘reveal’ binnenkort te zien krijgen:

Lees verder

Algemeen

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes gelekt: “Véél te ver gegaan!”

Gepubliceerd

op

Door

Johnny de Mol staat aardig onder druk vanwege verschillende aantijgingen. De presentator heeft al langere tijd te maken met beschuldigingen van zijn ex-vriendin Shima Kaes die hem van poging tot doodslag heeft beschuldigd. De presentator heeft bij de bekendmaking hiervan besloten om tóch met zijn programma HLF8 op SBS6 door te gaan. Op televisie wist de presentator met twee vingers in de lucht te zweren dat er niets van dit verhaal waar is. Even later kwam er een nieuwe beschuldiging binnen, deze was ook “vals” liet de presentator in zijn show weten. Naar eigen zeggen werd het hem onmogelijk gemaakt om zijn programma te blijven presenteren waardoor Johnny ’tijdelijk’ opgestapt is als presentator. In de tussentijd is bekend geworden waar de nieuwe aangifte om gaat. In de spraakmakende video van Stichting Music#MeToo spreekt een dame die zegt gedrogeerd te zijn en ongewild in bed te zijn belandt bij Johnny.

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes!
De dame in kwestie doet anoniem haar verhaal in de video: “Ik ben misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed.” Echter wordt er in deze video nog veel meer over Johnny besproken.

Zo verschijnen er ook behoorlijk heftige foto’s van Shima die gemaakt zouden zijn ná de vermeende mishandeling door Johnny. Daarbij is er ook een voice-bericht te horen van Johnny aan Shima waarin de twee spreken over iets wat voorgevallen is in een hotel. Ook is er een WhatsApp-gesprek getoond tussen de foto’s door. Hierin laat Johnny aan Shima weten dat hij bijvoorbeeld “alle consequenties” accepteert. Gesprek vanaf minuut 5:45:

Lees verder

Algemeen

Massa is Kassa-kijkers lachen zich echt een breuk met hondenyoga

Gepubliceerd

op

Door

De familie Gillis is terug van weggeweest met een nieuw seizoen van het immens populaire Massa is Kassa. Dit seizoen staat in het teken van de gezondheid van Peter, die dringend moet afvallen. Aan gezond eten is natuurlijk niks aan als er zoiets bestaat als worstenbroodjes. Nicol probeert toch het goede voorbeeld te geven.

Nicol leeft immers wel gezond. Peter beweegt te weinig, maar Nicol probeert nu iets nieuws. Nicol doet wat miljonairsvrouwen nu eenmaal doen en dat is blijkbaar hondenyoga. Ideaal voor mensen die sloten geld verdienen en niet weten waaraan ze het nog moeten spenderen.

Terwijl Nicol zich uitslooft, beseft de hond niet wat er aan de hand is. De puppy heeft alleszins geen zin om zich onsterfelijk belachelijk te maken. Peter klaagt: “Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen.” De enige calorieën die Peter die dag verbrandt, is wanneer hij nukkig wegloopt.

De kijkers bescheuren het wanneer ze Nicol op handen en voeten zien zitten. Op Twitter gaan mensen dan ook los op het surrealistische tafereel. “Uh sorry, ik moest die onzin effe verwerken. Heerlijk die voice-over”, merkt iemand op. Een andere kijker tweet: “Nou, die hond heeft er geen zin in.”

Lees verder

Trending

Spring naar toolbar