Contacteer ons

Algemeen

Groot nieuw dieptepunt: ‘Eva Jinek ingestort’

Gepubliceerd

op

De kijkcijfers van talkshow Jinek dalen met de week. Al geruime tijd gaat het niet goed met de kijkcijfers, maar gisteren beleefde Eva Jinek een nieuw dieptepunt: slechts 345 duizend mensen keken naar haar talkshow.

Haar overstap naar RTL 4 ruim twee jaar terug leverde Eva het riante jaarsalaris van ongeveer 1,4 miljoen euro op. In haar begintijd bij RTL 4 keken er bijna een miljoen mensen naar haar talkshow, maar tegenwoordig is dat vaak nog maar de helft. Gisteren trok ze zo weinig kijkers, dat ze niet eens een plekje in de kijkcijfer top 25 bemachtigde.

‘Niemand kijkt meer’
Het geld blijft binnenstromen, maar inmiddels presenteert ze wel de slechts bekeken talkshow van de avond. Ze scoorde slechter dan HLF8, waar gisteren 351 duizend kijkers naar keken.

En dat terwijl Vandaag Inside gisteren kon rekenen op wel 1,3 miljoen kijkers. Dat betekent dat maar liefst een miljoen kijkers meer naar de VI-heren keken dan naar Jinek. ,,Jeetje, niemand kijkt meer naar Jinek?”, vraagt een kijker zich af op Twitter. ,,Minder dan HLF8, dat is wel een nieuw dieptepunt voor de talkshows. Maar gemiddeld zit ze op 600k toch? Vind ik ook niet meer denderend zoals vroeger.”

‘Kijker lijkt Jinek te boycotten’
Kennelijk vond bijna heel Nederland Vandaag Inside gisteren interessanter dan Jinek. Hoewel VI altijd al kan rekenen op meer kijkcijfers, had het gisteren vermoedelijk te maken met het excuses dat Johan Derksen moest maken voor zijn uitspraken eerder deze week.

De ophef over Derksen werd gisteren ook nog besproken in Jinek. ,,Jinek wilde een boycot op Vandaag Inside maar de kijker lijkt nu Jinek te boycotten. Lachen om homevideo’s trok nog meer kijkers”, aldus een kijker.

Forse daling in salaris?
Overigens eindigt het contract van Eva in 2024, wat betekent dat ze volgend jaar om de tafel moet met Peter van der Vorst. Volgens insiders zal ze fors teruggaan in salaris. ,,Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen”, onthulde een directe insider onlangs in weekblad Story. ,,Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.”

Maar dat is een zorg voor later, want Eva verdwijnt komende tijd van de buis vanwege haar lange vakantie. Maandag zal Beau van Erven Dorens het stokje overnemen en in augustus wordt hij opgevolgd door Renze Klamer. Eva keert pas weer terug in december, hopelijk met een hoop méér kijkers.

Lees verder

Algemeen

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes gelekt: “Véél te ver gegaan!”

Gepubliceerd

op

Door

Johnny de Mol staat aardig onder druk vanwege verschillende aantijgingen. De presentator heeft al langere tijd te maken met beschuldigingen van zijn ex-vriendin Shima Kaes die hem van poging tot doodslag heeft beschuldigd. De presentator heeft bij de bekendmaking hiervan besloten om tóch met zijn programma HLF8 op SBS6 door te gaan. Op televisie wist de presentator met twee vingers in de lucht te zweren dat er niets van dit verhaal waar is. Even later kwam er een nieuwe beschuldiging binnen, deze was ook “vals” liet de presentator in zijn show weten. Naar eigen zeggen werd het hem onmogelijk gemaakt om zijn programma te blijven presenteren waardoor Johnny ’tijdelijk’ opgestapt is als presentator. In de tussentijd is bekend geworden waar de nieuwe aangifte om gaat. In de spraakmakende video van Stichting Music#MeToo spreekt een dame die zegt gedrogeerd te zijn en ongewild in bed te zijn belandt bij Johnny.

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes!
De dame in kwestie doet anoniem haar verhaal in de video: “Ik ben misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed.” Echter wordt er in deze video nog veel meer over Johnny besproken.

Zo verschijnen er ook behoorlijk heftige foto’s van Shima die gemaakt zouden zijn ná de vermeende mishandeling door Johnny. Daarbij is er ook een voice-bericht te horen van Johnny aan Shima waarin de twee spreken over iets wat voorgevallen is in een hotel. Ook is er een WhatsApp-gesprek getoond tussen de foto’s door. Hierin laat Johnny aan Shima weten dat hij bijvoorbeeld “alle consequenties” accepteert. Gesprek vanaf minuut 5:45:

Lees verder

Algemeen

Massa is Kassa-kijkers lachen zich echt een breuk met hondenyoga

Gepubliceerd

op

Door

De familie Gillis is terug van weggeweest met een nieuw seizoen van het immens populaire Massa is Kassa. Dit seizoen staat in het teken van de gezondheid van Peter, die dringend moet afvallen. Aan gezond eten is natuurlijk niks aan als er zoiets bestaat als worstenbroodjes. Nicol probeert toch het goede voorbeeld te geven.

Nicol leeft immers wel gezond. Peter beweegt te weinig, maar Nicol probeert nu iets nieuws. Nicol doet wat miljonairsvrouwen nu eenmaal doen en dat is blijkbaar hondenyoga. Ideaal voor mensen die sloten geld verdienen en niet weten waaraan ze het nog moeten spenderen.

Terwijl Nicol zich uitslooft, beseft de hond niet wat er aan de hand is. De puppy heeft alleszins geen zin om zich onsterfelijk belachelijk te maken. Peter klaagt: “Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen.” De enige calorieën die Peter die dag verbrandt, is wanneer hij nukkig wegloopt.

De kijkers bescheuren het wanneer ze Nicol op handen en voeten zien zitten. Op Twitter gaan mensen dan ook los op het surrealistische tafereel. “Uh sorry, ik moest die onzin effe verwerken. Heerlijk die voice-over”, merkt iemand op. Een andere kijker tweet: “Nou, die hond heeft er geen zin in.”

Lees verder

Algemeen

Wauw: Barvrouw Ashley Zaat toont haar perfecte perzik tijdens Vandaag Inside

Gepubliceerd

op

Door

Barvrouw Ashley Zaat toont perfecte perzik tijdens Vandaag Inside. De blonde barvrouw heeft weer zin in een nieuwe uitzending.

Ashley Zaat kennen we inmiddels natuurlijk als de blonde barvrouw van Vandaag Inside. Op Instagram heeft de blondine al bijna 30.000 volgers en is ze dus uit aan het groeien tot een heuse bekendheid. Ook nu houdt ze haar volgers weer op de hoogte, door middel van een mooie video. Zien we de barvrouw van Vandaag Inside binnenkort ook aan de bar, in plaats van erachter? In ieder geval is Ashley flink bezig haar bekendheid omhoog te halen, en tot dusver lukt dat goed!

Ashley Zaat toont knaloranje outfit bij Vandaag Inside
Ashley Zaat plaatste onlangs een mooie video waarin de blondine haar outfit liet zien. Op deze video was te zien hoe Ashley een knaloranje outfit aanhad. Ze zet bij de video; “Peach Perfect“. Ze noemt zichzelf dus een perfecte perzik, omdat ze een oranje outfit aanheeft. Ze komt aardig in de buurt van perfect, en de vergelijking met een perzik is ook te begrijpen. Dit is de outfit die Ashley achter de bar draagt bij Vandaag Inside. Wordt het niet tijd voor Ashley om te promoveren en een keer aan de bar te zitten, in plaats van erachter te staan? Ze is tenslotte niet zomaar een figuur, maar wel de enige echte barvrouw van Vandaag Inside. Ze zal vast veel te vertellen hebben aan de bar, en het is ook nog eens een leuke verschijning. Zou ze dan ook haar oranje pakje weer aantrekken, of kiest ze als gast van de show iets anders? Nou, voorlopig staat Ashley nog even achter de bar, dus zal ze niet zo erg opvallen. Maar voor de oplettende kijker, valt Ashley zeker op met deze oranje outfit.

Ashley Zaat toont meer outfits voor Vandaag Inside
Dat Ashley Zaat barvrouw is bij Vandaag Inside, mag geen verrassing meer zijn. Via Instagram houdt ze haar volgers op de hoogte van de leukste kiekjes. Zo houdt Ashley er bijvoorbeeld erg van om haar outfits te laten zien. Onlangs deelde de blonde barvrouw een foto van haar outfit, met een Vandaag Inside-achtergrond. Ze zet erbij “About Last Night“. Duidelijk is dus, dat Ashley het goed naar d’r zin heeft, achter de bar bij VI. Als we haar Instagram moeten geloven in ieder geval. En ze heeft al een flinke aanhang, want haar Instagram account groeit met de dag. De oplettende kijker van VI heeft ook al haar Instagram gevonden, te zien aan de reacties: “Wat zie je er toch altijd geweldig uit en wat een leuk topje wat ben je mooi, heel veel plezier met alles lieverd”. Is dit niet een beetje over de top? In ieder geval lijkt Ashley er wel van te houden. En wellicht zien we de blondine wel aan de bar binnenkort, als haar Instagram volgers zo blijven stijgen, en ze iets meer bekendheid weet te krijgen.

Lees verder

Trending