Contacteer ons

Algemeen

Zo ziet de knappe broer van onze koningin Máxima eruit: “Wat een lekker ding zeg”

Gepubliceerd

op

Jorge Zorreguieta zorgde voor vier kinderen.

Koningin Máxima heeft een grote familie met maar liefst totaal zes (half) broers en zussen. Ze heeft een zusje en twee broers die volledig haar familie zijn en heeft ook nog drie zusjes van een andere moeder. Haar broers heten Martin en Juan en zijn haar volbloed familie. Ze had ook een zusje genaamd Inés maar die stierf helaas in 2018. Haar halfzussen heten Dolores, María en Angeles. Haar halfzussen komen uit een eerder huwelijk van haar vader en hun moeder heet Marta López Gil.

Máxima is opgegroeid met haar twee volledige boers Martin en Juan en haar zusje Inés. Ze komen uit Buenos Aires en genoten elke zomer Mar del Plata. Tijdens de winter ging de familie naar Bariloche, wat ook in Argentinië ligt.

Spotlights
Máxima heeft een fijne jeugd gehad met lieve mensen om zich heen. Wij hier in Nederland lezen natuurlijk eigenlijk alleen maar over onze koningin maar ze heeft nog steeds veel contact met haar broers en zussen. Ze heeft vooral veel contact met Martin en Juan die beiden niet in Nederland wonen. Ook haar moeder spreekt ze vaak die vaak komt logeren in Nederland.

Haar broer Martin is zelfs de peetvader van Amalia en haar andere broer Juan is de peetvader van prinses Alexia. Onze koningin spreek dus gelukkig haar familie regelmatig terwijl ze allemaal op een andere plek in de wereld wonen.

Bruidsmeisjes
De prinsessen waren ook betrokken bij de bruiloft van hun oom Juan. In 2014 trouwde hij in Wenen met zijn grote liefde Andrea Wolf en waren Amalia, Alexia en Ariane van de partij als bruidsmeisjes. Juan zou nog altijd wonen en werken in Oostenrijk, een stuk dichterbij dan de rest van Máxima’s familie dus. Héél af en toe zien we hem in Nederland, bijvoorbeeld op Prinsjesdag 2018.

Moeder en zoon
In 2018 waren zowel de moeder van Máxima, Maria Carmen del Cerruti, als haar broer Juan aanwezig bij Prinsjesdag, verborgen achter un grote zonnebrillen. Voor de royaltyliefhebbers: Juan doet ons hier wel ’n beetje denken aan James Middleton, de broer van Kate, vind je ook niet?

Lees verder

Algemeen

Foto: Je raadt nóóit wat Nicol Kremers op haar kont heeft laten tatoeëren!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is tegenwoordig helemaal op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. De gevallen Massa is Kassa-ster is naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet door haar ex-vriendje die zo’n 85 miljoen op de bank heeft staan. Echter heeft Nicolleke behoorlijk wat bekendheid in Nederland, en daar heeft ze gebruik van gemaakt. Tegenwoordig kun je namelijk voor twéé tientjes per maand vieze foute kiekjes van Nicol kijken op ‘AlleenFans’. Nu vraag je je natuurlijk af wie er zo gek is om dát te doen. Nou, blijkbaar een heleboel mensen. Nicol heeft naar eigen zeggen al ruim 150.000 euro naar binnen weten te harken met de verkoop van haar foto’s. Aangezien Nicolleke nog maar nét begonnen is gokken we dat dit nog een heleboel meer gaat worden dit jaar.

Nicol Kremers laat tatoeage zetten

Nét na de relatiebreuk met Peter Gillis ging Nicol op TikTok-live namen van kinderen op haar voorhoofd schrijven wanneer ze een bepaald gelbedrag doneerden. Dit varieerde van zo’n 5 euro tot wel 100 euro. Dat leven heeft Nicol inmiddels achter zich gelaten aangezien ze nu heel wat meer verdient met het schieten van foute kiekjes. Echter kan het Nicol niet gek genoeg, ze heeft inmiddels een tatoeage laten zetten op haar achterste. Gezien de video’s die ze ervoor maakte is het vermoedelijk de naam van een fan. Of hier ook voor betaald is durven we je niet te zeggen. Wellicht heeft Peter Gillis wel het hoogste bod uitgebracht en staat hij nu vereeuwigd op het achterwerk van Nicolleke. We vermoeden dat we de ‘reveal’ binnenkort te zien krijgen:

Lees verder

Algemeen

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes gelekt: “Véél te ver gegaan!”

Gepubliceerd

op

Door

Johnny de Mol staat aardig onder druk vanwege verschillende aantijgingen. De presentator heeft al langere tijd te maken met beschuldigingen van zijn ex-vriendin Shima Kaes die hem van poging tot doodslag heeft beschuldigd. De presentator heeft bij de bekendmaking hiervan besloten om tóch met zijn programma HLF8 op SBS6 door te gaan. Op televisie wist de presentator met twee vingers in de lucht te zweren dat er niets van dit verhaal waar is. Even later kwam er een nieuwe beschuldiging binnen, deze was ook “vals” liet de presentator in zijn show weten. Naar eigen zeggen werd het hem onmogelijk gemaakt om zijn programma te blijven presenteren waardoor Johnny ’tijdelijk’ opgestapt is als presentator. In de tussentijd is bekend geworden waar de nieuwe aangifte om gaat. In de spraakmakende video van Stichting Music#MeToo spreekt een dame die zegt gedrogeerd te zijn en ongewild in bed te zijn belandt bij Johnny.

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes!
De dame in kwestie doet anoniem haar verhaal in de video: “Ik ben misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed.” Echter wordt er in deze video nog veel meer over Johnny besproken.

Zo verschijnen er ook behoorlijk heftige foto’s van Shima die gemaakt zouden zijn ná de vermeende mishandeling door Johnny. Daarbij is er ook een voice-bericht te horen van Johnny aan Shima waarin de twee spreken over iets wat voorgevallen is in een hotel. Ook is er een WhatsApp-gesprek getoond tussen de foto’s door. Hierin laat Johnny aan Shima weten dat hij bijvoorbeeld “alle consequenties” accepteert. Gesprek vanaf minuut 5:45:

Lees verder

Algemeen

Massa is Kassa-kijkers lachen zich echt een breuk met hondenyoga

Gepubliceerd

op

Door

De familie Gillis is terug van weggeweest met een nieuw seizoen van het immens populaire Massa is Kassa. Dit seizoen staat in het teken van de gezondheid van Peter, die dringend moet afvallen. Aan gezond eten is natuurlijk niks aan als er zoiets bestaat als worstenbroodjes. Nicol probeert toch het goede voorbeeld te geven.

Nicol leeft immers wel gezond. Peter beweegt te weinig, maar Nicol probeert nu iets nieuws. Nicol doet wat miljonairsvrouwen nu eenmaal doen en dat is blijkbaar hondenyoga. Ideaal voor mensen die sloten geld verdienen en niet weten waaraan ze het nog moeten spenderen.

Terwijl Nicol zich uitslooft, beseft de hond niet wat er aan de hand is. De puppy heeft alleszins geen zin om zich onsterfelijk belachelijk te maken. Peter klaagt: “Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen.” De enige calorieën die Peter die dag verbrandt, is wanneer hij nukkig wegloopt.

De kijkers bescheuren het wanneer ze Nicol op handen en voeten zien zitten. Op Twitter gaan mensen dan ook los op het surrealistische tafereel. “Uh sorry, ik moest die onzin effe verwerken. Heerlijk die voice-over”, merkt iemand op. Een andere kijker tweet: “Nou, die hond heeft er geen zin in.”

Lees verder

Trending

Spring naar toolbar