Contacteer ons

Algemeen

Volgespoten Russische ’Popeye’ verder onder het mes: ’Leef in een nachtmerrie’

Gepubliceerd

op

Een Russische bodybuilder (24) die zijn armen massaal wist op te pompen door er een goedkoop petroleummengsel in te spuiten, wacht nog meer operaties. De medische ingrepen lopen wel vertraging op door de coronacrisis.
’Popeye’ of ’Bazooka’, zo noemt voormalig soldaat Kirill Tereshin zichzelf ook wel. Al had hij daarvoor wel een infuus nodig waarmee per arm drie liter gel werd ingebracht om gespierder te lijken. Tereshin onderging eind vorig jaar al een hersteloperatie, maar dat blijkt niet genoeg, meldt New York Post.
Zodra Tereshin behandeld kan worden, ook de Russische zorg staat door corona onder druk, zullen zijn implantaten verder worden verwijderd. „Ik moet uit deze nachtmerrie zien te komen”, zegt hij. „Ik heb vanwege mijn eigen domheid vanaf mijn twintigste mijn armen opgeblazen. Ik dacht niet na over de gevolgen.”


’Popeye’ of ’Bazooka’, zo noemt voormalig soldaat Kirill Tereshin zichzelf ook wel. Al had hij daarvoor wel een infuus nodig waarmee per arm drie liter gel werd ingebracht om gespierder te lijken. Tereshin onderging eind vorig jaar al een hersteloperatie, maar dat blijkt niet genoeg, meldt New York Post.
Zodra Tereshin behandeld kan worden, ook de Russische zorg staat door corona onder druk, zullen zijn implantaten verder worden verwijderd. „Ik moet uit deze nachtmerrie zien te komen”, zegt hij. „Ik heb vanwege mijn eigen domheid vanaf mijn twintigste mijn armen opgeblazen. Ik dacht niet na over de gevolgen.”

Ontsteking

Door giftige ontstekingen in zijn armen dreigen de ledematen af te sterven. Op beelden die Tereshin op sociale media deelt is de erbarmelijke staat van zijn bovenarmen te zien. De Rus heeft honderdduizenden volgers op Instagram. Voorheen sloeg hij alle medische adviezen nog in de wind, maar nu wil hij opnieuw onder het mes.
Dat komt mede door de Russische voetbalvrouw Alana Mamaeva. Zij voert actie voor slachtoffers van schadelijke plastische chirurgie. Ze haalde Tereshin toch over om in te grijpen door middel van een operatie. Achteraf gezien zegt Tereshin dat hij „heel gelukkig” is dat er dokters zijn die hem willen helpen. Hij gaat dan ook diep door het stof. „Ik beschouw mezelf als schuldige, daar ben ik mij bewust van.”

Lees verder

Algemeen

André Hazes betrapt ex Monique Westenberg met een ander in bed

Gepubliceerd

op

Door

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten.

In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde. Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed
Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Lees verder

Algemeen

Ali B verstoort brutaal buitenlandse verslaggever op live-televisie!

Gepubliceerd

op

Door

Ali B is sinds de BOOS-video van Tim Hofman over The Voice dagelijks onderwerp van gesprek. De rapper heeft verschillende aanklachten aan zijn broek hangen die serieuze gevolgen hebben. Niet alleen gevolgen voor zijn carrière, maar ook voor de rest van zijn leven. Dit natuurlijk alleen wanneer de rechtbank zal oordelen dat de rapper zich schuldig gemaakt heeft aan de gedane beweringen. Wat de uitspraak ook zal zijn, de carrière van de rapper en zakenman zal er voorgoed anders uitzien. Veel mensen zullen namelijk geen zaken meer willen doen met de ondernemer, wat de uitspraak ook zal zijn.

Ook zal hij hoogstwaarschijnlijk nooit meer bij een televisieprogramma terecht kunnen, wat de uitspraak ook zal zijn. Daarnaast zijn vriendschappen inmiddels al voorgoed verbroken, te zien uit de vele statements van vele bekende Nederlanders. Veel mensen hebben al een kant gekozen.

Ali B vol in beeld!

Daarbij worden er talloze grappen over de rapper gemaakt en zijn er onwijs veel memes te vinden op het internet. Een beetje grappen maken in het nadeel van de dader is natuurlijk nooit verkeerd, als het maar niet té ver gaat. Wie zo nu en dan op Twitter of Instagram aan het kijken is heeft er vast al genoeg gezien. Maar de mooiste is toch wel de onderstaande video waarin degene die de video plaatst nog even aankaart dat de rapper hier géén make-up op heeft. Ali verstoort hier wel héél bruut een verslaggever, live op televisie:

Lees verder

Algemeen

Zieke Jeroen Rietbergen GEWEIGERD in VS EN uitgeweken naar vakantieoord Bonaire

Gepubliceerd

op

Door

Jeroen Rietbergen wil aan zijn seksverslaving werken. In de VS. Hij zou verblijven in een kliniek in Tennessee. Maar het gerucht gaat dat de ex van Linda de Mol NIET WELKOM was in de VS en is uitgeweken…

Jeroen Rietbergen werd gefotografeerd op Atlanta International Airport. vanwaar hij een vlucht zou hebben genomen naar Nashville. Maar volgens Reality FBI is het zo ver nooit gekomen. Rietbergen zou op Bonaire zitten, hier zou hij door diverse mensen zijn gespot. Jeroen is volgens Reality FBI gesignaleerd bij het Delfins Beach Resort.

Verachtelijk

Bonaire zou geen vrijwillige keuze zijn geweest. Een bron van Reality FBI beweert dat de Amerikaanse autoriteiten de in opspraak geraakte bandleider de toegang tot de VS hebben ontzegd. De VS zijn huiverig voor om mensen toe te laten die worden verdacht van ‘ethisch verdorven of verachtelijk gedrag dat tegen de geldende normen en sentimenten van een gemeenschap ingaat’. Als de bronnen van Reality FBI het bij het juiste eind hebben, dan vinden ze in The States kennelijk dat Rietbergen onder die omschrijving valt.

Ontoelaatbaar

De bandleider van The Voice of Holland zag zijn hele wereld als een kaartenhuis ineenstorten door de uitzending van BOOS. Geconfronteerd met de verklaringen van Voice-kandidaten erkende hij direct dat hij over de schreef is gegaan. ,,Voor mij was meer dan duidelijk dat mijn gedrag richting een aantal personen ontoelaatbaar was geweest.”

Die therapie

Rietbergen verwees hierbij naar een eerder incident uit 2019. ,,De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen. Bij mijn gezin en mijn werkgever ben ik al eerder diep door het stof gegaan, maar bij deze wil ik aan de betreffende vrouwen mijn oprecht gemeende excuses aanbieden voor dingen die ik nooit had mogen doen.” Maar de therapie bleek niet te hebben geholpen. Meerder vermeende slachtoffers meldden zich later bij Tim Hofman.

Gunstige indruk

Volgens zijn advocaat heeft Rietbergen geen strafbare feiten gepleegd, maar er is inmiddels wel aangifte tegen hem gedaan. Rietbergen stapte op bij The Voice, werd ontslagen bij de band van Edwin Evers en de deur gewezen door partner Linda de Mol. Bovendien is heel Nederland van zijn gedrag op de hoogte. Uitwijken naar de VS leek logisch. Even in alle rust bijkomen en wachten tot de mediastorm in Nederland gaat liggen. En met een opname in een kliniek zou Jeroen een gunstige indruk maken als de zaak ooit voor de rechter komt. Mogelijk pakte dát dus anders uit…

Lees verder

Trending