Contacteer ons

Algemeen

Bridget Maasland deelt een foto zonder make-up: ‘Is ze lelijk?’

Gepubliceerd

op

De presentatrice heeft geen glitter en glamour nodig om er goed uit te zien. We worden allemaal weleens wakker met klitten in ons haar en make-up onderaan de kin, maar dat geldt niet voor Bridget Maasland (46).

De presentatrice pakt direct na het ontwaken haar telefoon en maakt een selfie. En wat ziet ze er goed uit!

Net wakker
Bridget zien we in de avond altijd schitteren bij RTL Boulevard, maar ook zonder de glitter en glamour is de presentatrice een schoonheid.

Op Instagram laat ze zien hoe ze er zonder al die opsmuk uitziet en schiet ze een eerlijk kiekje. Inclusief rommelige knot en grote glimlach! Onder de foto’s schrijft ze: “Morning! #netuitbedlook #netuitbedhaar.”

Complimenten
De presentatrice kan rekenen op veel complimenten onder haar ochtendfoto’s. Zo schrijft een volger: “Eerlijke foto. Daar houd ik van en nog zo knap.”

Ook zijn haar volgers te spreken over haar natuurlijke gezicht mét rimpels en wallen. “Niks meer aan doen. Gewoon mooi!”, is er te lezen onder het bericht.

Door de natuurlijke look is ook te zien hoeveel Bridget op haar zoon Mees lijkt. Dit valt een volger ook op: “Nu zie je hoeveel Mees op jou lijkt.” Kortom, een goede ochtend voor Bridget!

Het Perfecte Plaatje
Onlangs werd bekendgemaakt dat Bridget Maasland kandidaat is voor het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, dat in het najaar wordt uitgezonden.

Of we de presentatrice dan ook zelf voor de camera gaan aantreffen, moet dus nog blijken. We hopen dat ze dan ook alle make-up thuislaat, want de natuurlijke look staat haar prachtig!

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws voor Snollebollekes Rob Kemps

Gepubliceerd

op

Door

Spelshow The Wheel van Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft zaterdag een flink aantal kijkers in moeten leveren. Voor de tweede aflevering stemden 497.000 mensen af op SBS 6, waar dat er vorige week nog 714.000 waren. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek.

The Wheel is een nieuw spelprogramma waarin BN’ers een kandidaat die in het midden van een groot wiel staat, helpen met het beantwoorden van vragen. In de tweede aflevering waren dat onder anderen Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde en Hans Kazan. Het eveneens nieuwe programma Het Jachtseizoen, dat vlak voor The Wheel te zien was bij SBS6, leverde ook iets in. Het trok trok 569.000 kijkers, waar dat er vorige week 631.000 waren. Het Jachtseizoen is de tv-variant van de gelijknamige populaire serie van Youtube-kanaal StukTV.

Best bekeken

De best bekeken zenders van de avond waren NPO 1 en RTL 4. Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was het best bekeken en het enige programma dat met bijna 1,3 miljoen kijkers de grens van 1 miljoen belangstellenden wist te slechten. NOS Studio Sport Eredivisie trok 986.000, net iets meer dan Oh, wat een jaar! op RTL 4 dat met 976.000 de derde plek in de kijkcijferlijst voor zich opeiste.

Lees verder

Algemeen

Moeilijke tijden voor Tanja Jess: ‘Ze is getroffen door borstkanker’

Gepubliceerd

op

Door

Tanja Jess (54) steunt haar door borstkanker getroffen hartsvriendin Chimène van Oosterhout (57) tijdens haar ziekteproces door dik en dun. Maar ook in haar eigen familie is er leed.

Tanja Jess is geraakt door de ziekte van haar goede vriendin Chimène van Oosterhout. ‘Het is niet de eerste keer dat Chimène met borstkanker worstelt,’ vertelt Tanja aan Story. ‘Ik probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Zo ga ik met haar mee naar het ziekenhuis als ze lastige gesprekken moet voeren of als haar een spannende uitslag staat te wachten. Daarnaast doen Chimène en ik ook leuke dingen.

We praten veel. Naar omstandigheden gaat het goed met haar. Ze is nu met immunotherapie bezig. Daarna komen de scans en wordt het weer spannend. Chimène zou andersom hetzelfde voor mij doen. Ze is heel lief, trouw en zorgzaam. Als ik me niet lekker voel, komt Chimène thuis soep voor me koken. Ze is een dierbare vriendin op wie ik altijd kan bouwen.’

Lees verder

Algemeen

Slecht nieuws over onze koningin Maxima (50): ‘Dit gun je niemand’

Gepubliceerd

op

Door

Koningin Máxima heeft deze zomer haar rechterhand verwond en daar een kleine breuk aan overgehouden. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag weten omdat de koningin is gespot met een gespalkte hand.

Bij de opening van de nationale supercomputer Snellius viel op dat Koningin Máxima’s rechterhand gespalkt is. De Rijksvoorlichtingendienst meldt dat, nadat Máxima afgelopen zomer haar rechterhand had verwond, ze daar klachten aan overhield. Toen ze deze liet nakijken werd haar geadviseerd haar hand rust te geven, waarna deze gespalkt werd.

Hoe de koningin de breuk opliep en welk deel van de hand ze precies heeft gebroken, wil de RVD niet zeggen. Tijdens haar werkbezoek in Groningen gisteren was er nog niets aan haar hand te zien.

Lees verder

Trending