Contacteer ons

Algemeen

Patty Brard kritisch over André Hazes jr.: ‘Hij is toch ziek?’

Gepubliceerd

op

Patty Brard vindt het vreemd dat André Hazes jr. tijdens zijn burn-out continu gevolgd wordt door camera’s voor zijn documentaire op Videoland. Dat is volgens haar vast niet op doktersadvies.

Het is dankzij Yvonne Coldeweijer al geruime tijd bekend dat André Hazes jr. continu gevolgd wordt voor een documentaire en nu is bekend geworden waar die te zien zal zijn: Videoland. André is het afgelopen halfjaar ook tijdens zijn burn-out gevolgd, onder meer tijdens alle reizen die hij maakt naar de Verenigde Staten.

Cameraploeg

Leuk, zegt Patty in Shownieuws. “Ik ken de vrouw die dit geregisseerd en geproduceerd heeft toevallig. Het is een Belgische vrouw die héél erg begaan was met zijn lot, dus we kunnen echt wel verwachten dat we een heel goed inkijkje krijgen in wat er nou precies met hem mis is en hoe hij deze tijd heeft beleefd. Het lijkt mij ontzettend interessant.”

Wel vindt ze het vreemd dat iemand zich continu laat filmen tijdens een burn-out. “Het enige wat ik een beetje gek aan de situatie vind is dat als ik aan de dokter zeg dat ik overspannen ben en een burn-out heb, dan denk ik niet dat hij zegt: ‘Nou, zes keer valium en een cameraploeg de hele dag.’ Ik zweer je, als ik nu denk aan een soap dan ga ik al janken.”

‘Voor het geld?’

Collega Natacha Harlequin verbaasd: “Waarom doet hij het dan? Voor het geld?”

Presentatrice Annemarie Brüning: “In elk geval niet om er psychisch beter van te worden.”

Patty: “Nou, dat weet ik niet. Misschien wel. Vaak als je dingen hardop zegt en terugziet, ik weet het niet… Het is gissen.”

Drugs

André is een van de vele artiesten die worstelt met een drank- en drugsverslaving. Iemand anders die daar ook berucht om is, is Douwe Bob. Hij werd vorige week ‘betrapt‘ tijdens een livestream op Instagram. Er lag een poederachtige substantie op tafel en toen een kijker vroeg of dat coke was, draaide hij de camera.

Het lijkt een flinke blunder te zijn. “Levensgevaarlijk, hè, dat Instagram!”, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven. Zelf ontkent Douwe echter alles. Misschien was het wel gewoon een ‘wit propje’, aldus Bart. “Maar hij heeft natuurlijk zelf altijd gezegd dat hij wel van de seks, drugs en rock and roll is…”

André-docu

Wanneer de documentaire over André Hazes jr. te zien zal zijn is nog niet bekend, maar volgens Videoland zal dat in elk geval na de zomer zijn.

Zijn muzikale collega Douwe Bob, die inmiddels drie kinderen heeft bij drie verschillende vrouwen, maakt komend tv-seizoen naar verluidt zijn opwachting in Een Huis Vol.

Lees verder

Algemeen

Foto: Je raadt nóóit wat Nicol Kremers op haar kont heeft laten tatoeëren!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is tegenwoordig helemaal op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. De gevallen Massa is Kassa-ster is naar eigen zeggen met lege handen op straat gezet door haar ex-vriendje die zo’n 85 miljoen op de bank heeft staan. Echter heeft Nicolleke behoorlijk wat bekendheid in Nederland, en daar heeft ze gebruik van gemaakt. Tegenwoordig kun je namelijk voor twéé tientjes per maand vieze foute kiekjes van Nicol kijken op ‘AlleenFans’. Nu vraag je je natuurlijk af wie er zo gek is om dát te doen. Nou, blijkbaar een heleboel mensen. Nicol heeft naar eigen zeggen al ruim 150.000 euro naar binnen weten te harken met de verkoop van haar foto’s. Aangezien Nicolleke nog maar nét begonnen is gokken we dat dit nog een heleboel meer gaat worden dit jaar.

Nicol Kremers laat tatoeage zetten

Nét na de relatiebreuk met Peter Gillis ging Nicol op TikTok-live namen van kinderen op haar voorhoofd schrijven wanneer ze een bepaald gelbedrag doneerden. Dit varieerde van zo’n 5 euro tot wel 100 euro. Dat leven heeft Nicol inmiddels achter zich gelaten aangezien ze nu heel wat meer verdient met het schieten van foute kiekjes. Echter kan het Nicol niet gek genoeg, ze heeft inmiddels een tatoeage laten zetten op haar achterste. Gezien de video’s die ze ervoor maakte is het vermoedelijk de naam van een fan. Of hier ook voor betaald is durven we je niet te zeggen. Wellicht heeft Peter Gillis wel het hoogste bod uitgebracht en staat hij nu vereeuwigd op het achterwerk van Nicolleke. We vermoeden dat we de ‘reveal’ binnenkort te zien krijgen:

Lees verder

Algemeen

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes gelekt: “Véél te ver gegaan!”

Gepubliceerd

op

Door

Johnny de Mol staat aardig onder druk vanwege verschillende aantijgingen. De presentator heeft al langere tijd te maken met beschuldigingen van zijn ex-vriendin Shima Kaes die hem van poging tot doodslag heeft beschuldigd. De presentator heeft bij de bekendmaking hiervan besloten om tóch met zijn programma HLF8 op SBS6 door te gaan. Op televisie wist de presentator met twee vingers in de lucht te zweren dat er niets van dit verhaal waar is. Even later kwam er een nieuwe beschuldiging binnen, deze was ook “vals” liet de presentator in zijn show weten. Naar eigen zeggen werd het hem onmogelijk gemaakt om zijn programma te blijven presenteren waardoor Johnny ’tijdelijk’ opgestapt is als presentator. In de tussentijd is bekend geworden waar de nieuwe aangifte om gaat. In de spraakmakende video van Stichting Music#MeToo spreekt een dame die zegt gedrogeerd te zijn en ongewild in bed te zijn belandt bij Johnny.

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes!
De dame in kwestie doet anoniem haar verhaal in de video: “Ik ben misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed.” Echter wordt er in deze video nog veel meer over Johnny besproken.

Zo verschijnen er ook behoorlijk heftige foto’s van Shima die gemaakt zouden zijn ná de vermeende mishandeling door Johnny. Daarbij is er ook een voice-bericht te horen van Johnny aan Shima waarin de twee spreken over iets wat voorgevallen is in een hotel. Ook is er een WhatsApp-gesprek getoond tussen de foto’s door. Hierin laat Johnny aan Shima weten dat hij bijvoorbeeld “alle consequenties” accepteert. Gesprek vanaf minuut 5:45:

Lees verder

Algemeen

Massa is Kassa-kijkers lachen zich echt een breuk met hondenyoga

Gepubliceerd

op

Door

De familie Gillis is terug van weggeweest met een nieuw seizoen van het immens populaire Massa is Kassa. Dit seizoen staat in het teken van de gezondheid van Peter, die dringend moet afvallen. Aan gezond eten is natuurlijk niks aan als er zoiets bestaat als worstenbroodjes. Nicol probeert toch het goede voorbeeld te geven.

Nicol leeft immers wel gezond. Peter beweegt te weinig, maar Nicol probeert nu iets nieuws. Nicol doet wat miljonairsvrouwen nu eenmaal doen en dat is blijkbaar hondenyoga. Ideaal voor mensen die sloten geld verdienen en niet weten waaraan ze het nog moeten spenderen.

Terwijl Nicol zich uitslooft, beseft de hond niet wat er aan de hand is. De puppy heeft alleszins geen zin om zich onsterfelijk belachelijk te maken. Peter klaagt: “Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen.” De enige calorieën die Peter die dag verbrandt, is wanneer hij nukkig wegloopt.

De kijkers bescheuren het wanneer ze Nicol op handen en voeten zien zitten. Op Twitter gaan mensen dan ook los op het surrealistische tafereel. “Uh sorry, ik moest die onzin effe verwerken. Heerlijk die voice-over”, merkt iemand op. Een andere kijker tweet: “Nou, die hond heeft er geen zin in.”

Lees verder

Trending

Spring naar toolbar