Contacteer ons

Algemeen

‘Groot paniek bij woning Johan Derksen in Grolloo’

Gepubliceerd

op

Geen vijf keer per week naar Hilversum rijden… Johan Derksen, die na de ‘kaarsrel’ nergens meer welkom is en zegt te stoppen met Vandaag Inside trekt zich terug in zijn huis in het Drentse Grolloo. Grolloo waar hij verder in de anonimiteit wil leven, maar maar waar ook drie keer per dag mensen bij hem aanbellen met de boodschap: ‘Ja, we zijn toevallig in Grolloo, dus we komen even een bakkie doen’.

De ‘kaarscommotie’ heeft inmiddels ook Derksens woonplaats Grollo bereikt. Derksen vertelde donderdagavond in Vandaag Inside niet alleen dat hij stopt met zijn bijdrage aan het programma, maar ook dat hij zelfs in zijn eigen, Drents, dorpje wordt beschimpt : “Ik kom vandaag thuis en politie bij de deur. Als je Grolloo inreed een heel groot spandoek: ‘Verkrachter.’ De politie heeft het weggehaald. Ja, dan denk ik: is het me dat nou waard om hier leuk en geestelijk onafhankelijk gaan zitten te doen?”

En Johan Derksen vond het nog wel lekker wonen in Grolloo, zo vertelde hij aan de VARA-gids. “Hier wonen 700 mensen, daar heb je geen last van. Maar de toeristen zijn schaamteloos. Drie keer per dag bellen er mensen aan: ‘ja, we zijn toevallig in Grolloo, dus we komen even een bakkie doen’. Hier vlakbij is een bedrijf dat oude Dafjes verhuurt, om een oriëntatierit door Drenthe mee te doen. Ik kon de hond niet uitlaten of er stopte een Dafje met halfdronken Brabanders die met me op de foto wilden. Bleek dat ze punten kregen voor een foto met mij. Later kwamen ze liedjes zingen voor mijn vrouw, voor punten. Toen heb ik dat bedrijf gebeld, en gezegd: doe me een lol.”

Het huis waar zijn fans aanbellen is overigens het droomhuis van Derksen. “Mijn vrouw en ik waren eigenlijk verliefd op één specifiek huisje in Grolloo, die tegenover het kerkje”, vertelde Derksen aan het Dagblad van het Noorden. “Dat huis stond nooit te koop, totdat mijn vrouw zag dat er een open dag was.” Op dat moment waren Derksen en zijn vrouw echter net veertien dagen eigenaar van de boerderij met zwembad in Grolloo die zij hadden gekocht voor €450.000.

Derksen dacht door €45.000, 10 procent van de koopsom, aan de eigenaar te betalen om van de koop af te kunnen. “Tja, ik gooi ook niet graag geld weg hoor. Maar dat andere huis vinden we gewoon nog leuker.” Waarom? “Sfeer. We hebben sfeer gekocht. Ik kan het niet echt beschrijven. Maar we voelen ons daar meteen thuis. Het huis was van een kunstenares,” vertelde hij tegen de regionale krant. Maar helaas ging de verkoper niet akkoord met de afkoopsom en moest Derksen het huis afnemen. Dus moet Derksen zelf van het huis zien af te komen. Hij wilde er graag €450.000 voor hebben. En dat bedrag kreeg hij ook binnen een week.

Het vrijstaande droomhuis van Johan en zijn vrouw heeft woonoppervlakte van 240 vierkante meter. Er zijn kamers verdeeld over twee woonlagen. De woonkeuken is ruim en voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft ook nog een bijkeuken.

De tuin ligt op het zuidwesten en daar staat ook nog een grote schuur, waar iets van te maken valt. Het huis moest drie jaar geleden nog wel worden opgeknapt, maar dat is natuurlijk inmiddels gebeurd.

Lees verder

Algemeen

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes gelekt: “Véél te ver gegaan!”

Gepubliceerd

op

Door

Johnny de Mol staat aardig onder druk vanwege verschillende aantijgingen. De presentator heeft al langere tijd te maken met beschuldigingen van zijn ex-vriendin Shima Kaes die hem van poging tot doodslag heeft beschuldigd. De presentator heeft bij de bekendmaking hiervan besloten om tóch met zijn programma HLF8 op SBS6 door te gaan. Op televisie wist de presentator met twee vingers in de lucht te zweren dat er niets van dit verhaal waar is. Even later kwam er een nieuwe beschuldiging binnen, deze was ook “vals” liet de presentator in zijn show weten. Naar eigen zeggen werd het hem onmogelijk gemaakt om zijn programma te blijven presenteren waardoor Johnny ’tijdelijk’ opgestapt is als presentator. In de tussentijd is bekend geworden waar de nieuwe aangifte om gaat. In de spraakmakende video van Stichting Music#MeToo spreekt een dame die zegt gedrogeerd te zijn en ongewild in bed te zijn belandt bij Johnny.

WhatsApp-gesprek tussen Johnny de Mol en Shima Kaes!
De dame in kwestie doet anoniem haar verhaal in de video: “Ik ben misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed.” Echter wordt er in deze video nog veel meer over Johnny besproken.

Zo verschijnen er ook behoorlijk heftige foto’s van Shima die gemaakt zouden zijn ná de vermeende mishandeling door Johnny. Daarbij is er ook een voice-bericht te horen van Johnny aan Shima waarin de twee spreken over iets wat voorgevallen is in een hotel. Ook is er een WhatsApp-gesprek getoond tussen de foto’s door. Hierin laat Johnny aan Shima weten dat hij bijvoorbeeld “alle consequenties” accepteert. Gesprek vanaf minuut 5:45:

Lees verder

Algemeen

Massa is Kassa-kijkers lachen zich echt een breuk met hondenyoga

Gepubliceerd

op

Door

De familie Gillis is terug van weggeweest met een nieuw seizoen van het immens populaire Massa is Kassa. Dit seizoen staat in het teken van de gezondheid van Peter, die dringend moet afvallen. Aan gezond eten is natuurlijk niks aan als er zoiets bestaat als worstenbroodjes. Nicol probeert toch het goede voorbeeld te geven.

Nicol leeft immers wel gezond. Peter beweegt te weinig, maar Nicol probeert nu iets nieuws. Nicol doet wat miljonairsvrouwen nu eenmaal doen en dat is blijkbaar hondenyoga. Ideaal voor mensen die sloten geld verdienen en niet weten waaraan ze het nog moeten spenderen.

Terwijl Nicol zich uitslooft, beseft de hond niet wat er aan de hand is. De puppy heeft alleszins geen zin om zich onsterfelijk belachelijk te maken. Peter klaagt: “Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen.” De enige calorieën die Peter die dag verbrandt, is wanneer hij nukkig wegloopt.

De kijkers bescheuren het wanneer ze Nicol op handen en voeten zien zitten. Op Twitter gaan mensen dan ook los op het surrealistische tafereel. “Uh sorry, ik moest die onzin effe verwerken. Heerlijk die voice-over”, merkt iemand op. Een andere kijker tweet: “Nou, die hond heeft er geen zin in.”

Lees verder

Algemeen

Wauw: Barvrouw Ashley Zaat toont haar perfecte perzik tijdens Vandaag Inside

Gepubliceerd

op

Door

Barvrouw Ashley Zaat toont perfecte perzik tijdens Vandaag Inside. De blonde barvrouw heeft weer zin in een nieuwe uitzending.

Ashley Zaat kennen we inmiddels natuurlijk als de blonde barvrouw van Vandaag Inside. Op Instagram heeft de blondine al bijna 30.000 volgers en is ze dus uit aan het groeien tot een heuse bekendheid. Ook nu houdt ze haar volgers weer op de hoogte, door middel van een mooie video. Zien we de barvrouw van Vandaag Inside binnenkort ook aan de bar, in plaats van erachter? In ieder geval is Ashley flink bezig haar bekendheid omhoog te halen, en tot dusver lukt dat goed!

Ashley Zaat toont knaloranje outfit bij Vandaag Inside
Ashley Zaat plaatste onlangs een mooie video waarin de blondine haar outfit liet zien. Op deze video was te zien hoe Ashley een knaloranje outfit aanhad. Ze zet bij de video; “Peach Perfect“. Ze noemt zichzelf dus een perfecte perzik, omdat ze een oranje outfit aanheeft. Ze komt aardig in de buurt van perfect, en de vergelijking met een perzik is ook te begrijpen. Dit is de outfit die Ashley achter de bar draagt bij Vandaag Inside. Wordt het niet tijd voor Ashley om te promoveren en een keer aan de bar te zitten, in plaats van erachter te staan? Ze is tenslotte niet zomaar een figuur, maar wel de enige echte barvrouw van Vandaag Inside. Ze zal vast veel te vertellen hebben aan de bar, en het is ook nog eens een leuke verschijning. Zou ze dan ook haar oranje pakje weer aantrekken, of kiest ze als gast van de show iets anders? Nou, voorlopig staat Ashley nog even achter de bar, dus zal ze niet zo erg opvallen. Maar voor de oplettende kijker, valt Ashley zeker op met deze oranje outfit.

Ashley Zaat toont meer outfits voor Vandaag Inside
Dat Ashley Zaat barvrouw is bij Vandaag Inside, mag geen verrassing meer zijn. Via Instagram houdt ze haar volgers op de hoogte van de leukste kiekjes. Zo houdt Ashley er bijvoorbeeld erg van om haar outfits te laten zien. Onlangs deelde de blonde barvrouw een foto van haar outfit, met een Vandaag Inside-achtergrond. Ze zet erbij “About Last Night“. Duidelijk is dus, dat Ashley het goed naar d’r zin heeft, achter de bar bij VI. Als we haar Instagram moeten geloven in ieder geval. En ze heeft al een flinke aanhang, want haar Instagram account groeit met de dag. De oplettende kijker van VI heeft ook al haar Instagram gevonden, te zien aan de reacties: “Wat zie je er toch altijd geweldig uit en wat een leuk topje wat ben je mooi, heel veel plezier met alles lieverd”. Is dit niet een beetje over de top? In ieder geval lijkt Ashley er wel van te houden. En wellicht zien we de blondine wel aan de bar binnenkort, als haar Instagram volgers zo blijven stijgen, en ze iets meer bekendheid weet te krijgen.

Lees verder

Trending